March 6, 2015

HaDiaH GA BuLaN Ni


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari ni entry terakhir berkenaan hadiah GA yang Eyda terima buat masa sekarang..

Kalau ada lagi, akan Eyda up kan dalam entry akan datang.. Alhamdulillah Eyda tak sangka mencurah-curah rezeki Eyda dalam GA dan Segmen nih..

Masa mula join dulu suka-suka nak blog sentiasa berupdate dan ingin menambah kenalan di alam maya.. Tapi tak sangka, ianya dah menjadi antara hobi Eyda..

Apapun semuanya ikut mood jugak.. Kalau mood nak join tuh memang berderet-deret laa entry berkaitan.. Kalau tak dak mood, entry lain-lain yang Eyda rasa nak sumbat menyumbat dalam blog nih..

Okey laa, ini hadiah GA yang Eyda maksudkan.. Datangnya daripada Fadhil Eda.. Kalau ikutkan kedua- dua hadiah nih Eyda terima asing-asing.. Yang gambar kat atas tuh Eyda terima penghujung bulan Februari.. Yang bawah tu Eyda terima hari Isnin yang lepas..

Jika ikutkan ini hadiah yang Eyda patut terima, tapi dapat extra.. Apapun terima kasih banyak-banyak Eda dengan hadiah nih..


1.http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html
memenangi hadiah jam silikon + free keahlian tupperware
+ bloglist shokugan no shana


Ni plak hadiah kerana menjadi keahlian Tupperware secara percuma.. Lepas nih boleh beli barangan Tupperware la palak..



Thanks sekali lagi buat Eda kerana sudi menganjurkan GA nih.. Ini merupakan hadiah kedua yang menawarkan keahlian percuma untuk sesuatu produk.. Sebelum nih Eyda pernah dapat keahlian percuma Sophie Paris, kali nih keahlian Tupperware plak..




13 comments:

  1. wow, bestnya..murah sangat rezeki eyda kan..tahniah ya :)

    ReplyDelete
  2. Perghhhhh! Manthopppp! PINK LADIES...

    ReplyDelete
  3. Tahniah, eyda! Dari bulan satu lebat menang GA :)

    ReplyDelete
  4. wow... syioknya kak eyda... banyaknya menang ga.. :D

    ReplyDelete
  5. wah, free keahlian? bestnya! dapat jam tu!! saya obses sangat dengan jam. kalau dapat, kompem menjerit jerit. hahahhaa

    ReplyDelete
  6. time to borong tupperwear ehehe..
    CT suka product kesihatan dari tupperwear.. tapi dah lama tak jenguk..
    tak beli..

    ReplyDelete
  7. wah..Tahniah....x rugi join GA tu kan..ada rezeki tak ke mana

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...