March 31, 2015

FRee GiFt KiT KaT


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih tak tau Eyda nak update pasal apa.. Tetiba tengok gambar, ada laa something untuk berkongsi di sini..

Ini kejadian Jumaat lepas.. Operasi membeli barangan umah yang sudah dan akan menghabiskan dirinya.. Biasa laa kan.. Benda dah guna mesti laa nak abis apa bagai kan..

Seperti biasa Eyda akan rembat coklat Kit Kat kalau shopping nih.. Ada jer tukang makan nanti.. Eyda pun suka jugak makan time mencari benda nak mengunyah di rumah..


Beli dua pek Kit Kat dapat laa bekas nih.. Kit Kat + Stackable Container


Hajat dihati nak tambah koleksi Stackable Container dari Kit Kat nih.. Sebelum nih dah pernah beli.. Menarik jugak bekasnya.. Boleh guna kalau ada potluck atau nak berkelah dengan family..

Tapi bila beli tuh, Eyda dapat free gift Kit Kat kat bawah nih.. 1 pek Kit Kat dalam bekas tin gitu.. Asal nak beli 2 pek, Eyda dapat 3 pek.. Untung tak? Free gift yang Eyda dapat nih ikut harga barang Kit Kat yang kita bayar.. 



1 pek Kit Kat dan bekas tin nih..


Boleh laa Eyda letak apa-apa barang kat dalam tin Kit Kat nih.. Menarik tau.. Okey laa kat bawah nih Stackable Container yang Eyda beli sebelum nih.. Yeay, Eyda dah ada 2 bekas nih.. Tak sabar nak guna.. Hehehe benda free laa katakan..


Ni Stackable Container sebelum nih..


Okey laa korang.. Eyda nak sambung buat keja balik.. Esok ada meeting lagi.. Penatnya rasa..



37 comments:

  1. Replies
    1. cantik tau kak Farrah.. dia buat ala2 mangkuk tingkat gitu..

      Delete
    2. Combination colournya pun menarik. Berbaloi buat koleksi :)

      Delete
    3. lama dah free gift nih.. kalau ada, SS memang bernasib baik..

      Delete
    4. tu laa suka bekas colourful macam nih.. cantik kan kak Farrah..

      Delete
  2. Replies
    1. kan cantik kan bekas tin tuh.. kat sini masih ada lagi free gift Kit Kat walaupun yang lepas..

      Delete
  3. bestnya gift dia.. patut la mak kita suka sangat beli kitkat.. uhhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kit Kat selalu ada free gift.. suka kumpul..

      Delete
  4. macam jue jugak.. suka sangat beli sebab kenan dengan bekas.. asal ada free gift beli.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kekadang kerana free gift boleh terjebak nak beli something tuh.. hehehe..

      Delete
  5. Seronokkan bila beli apa-apa dapat gift

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sangat.. kalau kumpul barang free gift ngan beli.. rasanya barang free gift lagi banyak berbanding yang beli..

      Delete
    2. betul tu, kadang-kadang beli pun semata-mata nak dapatkan gift tu jer

      Delete
  6. Replies
    1. laa kak JM ingat kat Zizang ke? hehehe..

      Delete
  7. jgn kata Eyda..sis JM pun suka beli barang kalau dpt benda2 FREE nih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah best kan bila kumpul barang free gift nih..

      Delete
    2. Barang paling best adlah barang free.. He he he...

      Delete
    3. sapa tak suka barang free.. ye tak SS?

      Delete
    4. Suka gak barang free hihihi

      Delete
  8. Replies
    1. cantik kan tepawe tuh sebab warna warni..

      Delete
  9. bekas tin tu dah ada. ZZ kuat makan kit kat. Tapi stackable container tu xdak lagi. nak pi cari la... kit kat kena GST ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah laa Mar.. setakat tengok list barang tuh, kit kat tak termasuk dalam list.. harap tak kena GST laa.. itulah, Izzat ngan Kimie pun suka makan jugak kit kat nih..

      Delete
    2. Akak suka kitkat chunk tu :) rasa lebih puas makan hihihi

      Delete
    3. ooo kak Farrah lebih suka kit kat chunk.. Eyda ngan family suka kit kat nih jer..

      Delete
  10. kalau bab kitkat kan mmg byk kott koleksi freegift
    heee kalau kumpul plastik kitkad ase da penuh seguni dah
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. sambil makan kit kat dapat pula free kontena..bleh digunakan kan eyda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah untungnya beli kit kat nih..

      Delete
  12. peminat kit kat ? seeeeep !! produk nestle lain mmg CT cuba sehabis boleh boikot tapi kit kat CT tak mampu lagi.. dadah apa lah dia letak hahaha..

    ReplyDelete
  13. Syoknya dapat free barang ni... ekin pun suka gak kalu brang percuma ni hihihi

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...