March 28, 2015

EaRtH HouR 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Selamat hari minggu untuk semua.. Hari nih merupakan sambutan Earth Hour pada tahun ini..






Apa kata malam nih, jom kita sama-sama menyokong usaha untuk memelihara bumi ini.. Kita cuma perlu padamkan lampu dan segala peralatan elektrik selama satu jam bermula jam 8.30 malam hingga 9.30 malam sahaja..




28 comments:

  1. malam ni ada event kat fakulti kul 8...
    kul 8.30 saya tutup lampu dewan... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe buat event dalam gelap ke? atau buat ala2 chandle light dinner?

      Delete
  2. wahhh bergelaplah orang msia malam ni yer :D selamat ber-earth hour yer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semua yang turut sama meraikannya..

      Delete
  3. selamat bertahan selama sejam :D guna laptop dgn bateri aci tak?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. SS pasang lampu minyak tanah ke?

      Delete
    2. ada lagi ke org jual minyak tanah..guna minyak masak boleh?

      Delete
    3. Minyak angin pon boleh... He he he...

      Delete
    4. abis laa kalau boh minyak angin.. hehehe..

      Delete
  5. Erm..hehe..semalam tak buat earth hour..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa, nak buat.. tengok jam dah terlajak sudah.. huhuhu..

      Delete
  6. Xbuat pun smlm mak mentua tgh syok tgk tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak kan tetiba nak tutup tv tu plak kan.. kecuali laa memang tak da elektrik..

      Delete
    2. Tu la dia tengak syok tgk tv warna dia hihihi xde elektrik xpe la kn

      Delete
  7. wana terlepas earth hour ni sebab malam tu sibuk urus kek kawen..

    ReplyDelete
  8. Masa ni, Sha tengah camping. Memang gelap pun kat situ. Eheh. :)

    ReplyDelete
  9. tak sedar langsung pun malam tu earth hour. hehehe
    tengok tv jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa Eyda pun tengok jam dah lebih 9.30 malam.. hehehe..

      Delete
  10. blog walking dalam gelap..gigih tak?

    ReplyDelete
  11. aikk mcm mane ayu boleh terlepas ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. barang yang lepas jangan dikenang.. hehehe.. next year laa Ayu kita sambut plak..

      Delete
  12. hehehe Kak Eyda support dak ? CT sbenarnya tak tahu ada earth hour ni..
    tp kebetulan tengah mmg kat luar rumah.. suiz semua tutup..

    kira support la kan kan ? lalala..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...