February 9, 2015

TeRiMa KaSiH SaHaBaT


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Salam Isnin.. Sekejap jer masa berlalu kan.. Eyda sebenarnya kurang sihat hari nih.. Tapi memandangkan ada mesyuarat yang terpaksa attend hari nih, makanya menggagahkan diri juga masuk opis hari ni..

Maaf laa tahun nih kurang entry Eyda pasal life kami.. Kesibukan dan internet juga memainkan peranan.. In shaa Allah banyak entry penghargaan Eyda nak update nanti.. Harap jangan termuntah kalau muncul entry-entry tersebut..

Ok laa hari nih sebagai pembuka entry bukan berkaitan giveaway atau segmen.. Eyda nak mengucapkan terima kasih kepada beberapa sahabat blog Eyda.. Tak sangka blog picisan macam Eyda nih layak menduduki carta pengomen tegar di dalam blog mereka..


Untuk carta pertama nih dari blog Mama 3Farhanah.. Pemilik blog nih berasal dari Kedah tapi bekerja dan menetap di Kelantan.. Mempunyai 3 orang anak perempuan.. Walaupun dia menetap di Kelantan, bahasa Kedah masih ada dalam pertuturan dan penulisannya dalam blog..

http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/02/korang-memang-ohsem.html



Untuk carta yang kedua nih plak dari Mommy Irra.. Pemilik blog nih seorang suri rumah, mempunyai dua orang anak iaitu seorang lelaki dan seorang perempuan.. Dia sekarang sedang mengandungkan anak ke 3 tak lama lagi bakal melahirkan anak ketiga..


http://www.irrayyan.com/2015/02/top-komentator-januari-2015.html



Untuk carta ketiga nih datangnya dari blog seorang doktor, Dr.Shikin namanya.. Banyak info mengenai kesihatan dan telatah pesakit boleh kita baca di dalam blog Dr.Shikin nih..Selain itu, ada juga mengenai cerita kehidupan Dr.Shikin terutamanya dengan 3 orang heronya..

http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/lovely-readers-jan2015.html



UPDATE  TERKINI

Untuk carta keempat nih plak datangnya daripada blog Mia Liana.. Pastinya ramai yang mengenali Mia kan.. Seorang yang merendah diri dan sering berkunjung balas ke blog kita. Blog yang sentiasa update dengan pelbagai info dan kisah Mia sendiri..

Eyda pun tak sangka kali nih blog Eyda masuk ke dalam carta pengkomen tegar mia untuk bulan Januari 2015.. Thanks Mia sudi menyenaraikan blog akak dalam senarai tersebut..


http://www.mialiana.com/2015/02/carta-pengkomen-tegar-januari-2015.html

No 20 - Izzeyda (13 komen)


Jom kita terjah blog mereka.. Boleh jer klik kat link yang ada atau klik jer kat gambar di atas.. Kedua-duanya boleh trus ke blog mereka.. Apapun terima kasih sekali buat mereka kerana sudi buat entry tersebut.. Sebagai penghargaan, inilah entry buat mereka..






23 comments:

  1. Alhamdulillah..kak eyda mmg blogger ohsem..dekat blog wanie pun nama kak eyda tersenarai..happy blogging k.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks, wanie pun kerap singgah sini bulan nih..

      Delete
  2. terbaik lah kak izzeyda , rajin blogging ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btw,
      Saya ada buat GA , Sudi tak join ? http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

      Delete
  3. yeee kak eyda mmg rajin komen mengomen kan'
    ayu je yag xdak mase nk jenguk akk nia
    heeheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ade jugak org rinduekan ayu
      terharusnyeee...

      Delete
  4. follow sini taw? #423.hit me back maybe?

    ReplyDelete
  5. happy blogging kak eyda..
    best kalau ada line internet yg always lajuuu... :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah, eyda. Eyda memang rajin. Thanks juga sebab selalu datang menyerikan blog akak :)

    ReplyDelete
  7. Semua dalam list sememangnya rajin... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  8. Keep on continuing the good relationship kak.
    Thanks for being a wonderful friend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks juga buat shikin kerana sudi menjadi sahabat kak Eyda..

      Delete
  9. hehehe thank you rajin singgah jenguk CT jugak..
    nah *flyingkiss* amek amek hehehe..

    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
    Replies
    1. flyingkiss utk SS x de ke? He He He...

      Delete
    2. meh nak bagi "flyingkiss" kat SS.. heheh..

      Delete
  10. memang eyda tersangat la ohsem tau.
    tahniah eyda, banyak masuk top komentar ;-)

    ReplyDelete
  11. Tak nk jadi salah sorang top commentar di blog sis JM keww

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...