February 22, 2015

Si BuLu PenDeK


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih Eyda nak kenalkan Bulu Pendek.. Mesti heran kan apa benda laa bulu pendek nih..

Bulu Pendek nih merujuk kepada salah satu arnab yang Kimie suka main.. Macam laa dia buat kat arnab nih.. Abis arnab nih kena buli dengan Kimie..

Sebelum nih Grey dan Oyen.. Sekarang Bulu Pendek plak.. Nak tau kenapa Kimie panggil Bulu Pendek? Sebabnya bulu arnab nih pendek skit dari arnab yang lain.. Mana taknya, mak bapak dia jenis arnab kampung orang kata..

Meh Eyda kenalkan skit Bulu Pendek..


Kenalkan Bulu Pendek


Kalau kita baring-baring, nanti dia datang laa kat badan nih.. Tak sempat nak snap tadi.. Dia dok kat kaki Eyda..


16 comments:

  1. Baca tajuk je SS dah fikir lain... Ingatkan bulu sape... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dah agak mesti ada yang pikir benda lain..

      Delete
  2. dulu ade bela bnyk, tapi time kecik je cute dah besar sket x comel dah hehe.... lg pun agak susah nak bela arnab ni.... xleh kurung sgt nanti sakit.....
    jemput memeriahkan lagi segmen di blog saya http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, kecik comel laa..bila besar dah tak secomel macam masa kecik dah.. stakat sekarang ok laa bela arnab nih..

      in shaa Allah nanti saya join bila boleh tonton video tuh..

      Delete
  3. aloooo, comelnya..wana lama dah x pelihara arnab lepas arnab kesayangan wana mati..sedih.. :(

    ReplyDelete
  4. alaaa bestnyee..
    hahaha ade gak arnab bulu nye pendek yee..
    ayu mase kecik2 bela arnab...
    tapi ayu xleh makan daging arnab
    kesian btl ase

    ReplyDelete
  5. lohh rabbit berbulu pendek rupanya...ishh..sib baik x salah faham :-)

    ReplyDelete
  6. Alolo jinaknya dia.
    Adenye arnab kampung, kak?
    Ingatkan ada ayam kg je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada shikin.. yang jenis kampung nih bulu dia pendek, telinga panjang, muka dia pun panjang.. kalau yang jenis mix2 nih bulu panjang, muka bulat, telinga tak panjang..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...