February 23, 2015

Segmen: Jom Tonton Video By Farahamzah


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Jom kita join segmen sahabat blogger kita nih.. Segmen ini berlangsung sehingga 31 Mac 2015.. Lama kan?


http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html
KLIK BANNNER UNTUK JOIN





Soalan
Apakah yang ana Makan untuk hilangkan pedih hulu hati?

Jawapan 
Untuk menghilangkan pedih ulu hati, Puan Ana telah mengambil ESP, Ostematrix dan Peppermint Ginger Plus 
 

Hadiah yang ditawarkan :-

2 x BAG LAPTOP jenama HP
1 x TOPUP RM10

Pemenang akan di pilih melalui random.org. Pengumuman pemenang akan di umum pada 1/4/2015.





13 comments:

  1. Salam Emi, kene Embed video ana tu tau kat sini.

    sama ada nak embed coding atau letak link ni pun boleh.

    https://vimeo.com/117139133

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadi dah embed coding.. mungkin hilang masa edit tadi.. ok nanti saya betulkan ya..

      Delete
  2. Bestnya hadiah..all the best Kak Eyda.. ^^

    ReplyDelete
  3. wahh lame btl due date nye..
    haaa dpt beg laptop lak tuuu

    ReplyDelete
  4. bag laptop?..ingatkan laptop HP :-)...good luck Eyda

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama...good luck

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...