February 19, 2015

CPUV Nuffnang - Maggi Kari - Curry Festival


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Alhamdulillah rezeki dari iklan Nuffnang masih ada.. Ada tambahan satu iklan CPUV Nuffnang baru di dalam akaun Nuffnang Eyda..

Iklan yang lepas stay lagi on going.. Iklan yang terbaru nih datangnya dari Maggi Kari - Curry Festival plak..




Sesekali makan megi sedap jugak kan.. Ishh bila cakap bab makan nih, mula laa perut nih nak buat nyanyian dondang sayang apa bagai..

Okey laa, kesihatan Eyda agak kureng skit hari nih.. Nasib laa cuti hari nih, kalau tak kena terjah klinik, tak pun EL hari nih..




11 comments:

  1. Tahniah k.Eyda.
    Semoga cepat sihat ye.
    Saya still batuk tapi xseteruk sebelum ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks shikin.. akak batuk dah kureng, cuma badan rasa macam nak demam tak demam nih..

      Delete
  2. SS pon ada terperasan gak iklan ni... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sesekali jer keluar nih.. nasib jer kalau jumpa pun..

      Delete
  3. Alhamdulillah...rezeki tu..rezeki ber blog

    ReplyDelete
  4. shad ada dapat jugak yang ni, hehehe...
    tahniah kak eyda.. hari ni shad menabung banyak kat sini.. hehe.. :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...