February 11, 2015

BaTuK


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Pelbagai siri kesibukan melanda diri ini.. Sehinggakan tak berkesempatan story mory pasal kita orang..

Korang rindu tak dengan Eyda, Izzat dan Kimie? Eyda rindu sebenarnya nak berceloteh kat sini.. Tapi masa untuk berceloteh amatlah terhad.. Dengan keadaan kesihatan yang kurang baik sejak akhir-akhir nih..

Memang tak selesa kan bila batuk melanda.. Samalah Eyda dan Izzat, kami dilanda masalah kesihatan yang sama.. Eyda nih rasanya dah masuk dua minggu asyik batuk jer..

Bab ubat jangan laa kata, Eyda memang kureng bab nak menelan ubat batuk.. Eyda ubat yang jenis mengantuk nih kureng minat skit, kecuali laa memang nak melena.. Dalam tak makan ubat batuk pun asyik ngantuk, kalau makan ubat batuk, maunya melena jer kerjanya.. Tak gitu?? Hehehe..




Doakan semoga Eyda dan Izzat cepat sembuh ya.. Rindu nak berceloteh banyak kat sini.. Banyak citer terpendam dendam dalam simpanan Eyda.. Tunggu masa nak story kat korang..

Semoga Eyda juga diberi masa dan kelajuan internet yang diperlukan untuk mengupload gambar yang tersimpan nih.. Tak sabar nak berkongsi kisah kami yang dah lama tersimpan..

Okey korang, jumpa lagi di dalam entry akan datang..



22 comments:

  1. musim kut skang nie,,kite pun baru baik batuk..get well soon aight!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Falsya.. take care tau, takut batuk berulang lagi..

      Delete
  2. Replies
    1. thanks MG.. itulah cuaca sekarang memang tak tahan..

      Delete
  3. cer citer cer citer.. nak dgr hehe... moga cepat sembuh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. apapun tungguu.. hehehe.. itulah, tak tahan betul batuk nih, nak tido pun susah..

      Delete
  4. Kak sue...cuba upaq daun kapal terbang dengan sedikit kapur, lepas tu sapu kat bahagian dada, leher dan belakang...insyallah...try la

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka Yan.. thanks untuk info nih.. nanti nak try laa..

      Delete
  5. adus take care and get well soon =)
    minum air masak banyak2 perit tekak pun minum jugak..

    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
  6. memang tak selesa kalau batuk..get well soon kak..rindu nak baca cerita kat sini.. ^^

    ReplyDelete
  7. Samalah kita... SS pon batuk... Dah rasa nak demam dah nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuaca sama tuh.. SS pun take care tau..

      Delete
  8. moga cepat sembuh ya eyda..macam musim sakit dah sekarang ni..batuk,selsema, demam..

    ReplyDelete
  9. Take care, eyda. Moga dikurniakan kesembuhan penyakit dgn segera.

    ReplyDelete
  10. Moga cepat sembuh ye.. Memang tak tahan kalau batuk ni

    ReplyDelete
  11. Sama la ekin pun x sihat gak ni... selesema n batuk... kdg2 sejuk n panas....

    ReplyDelete
  12. semoga cepat sembuh taw... musim panas sama ni

    ReplyDelete
  13. semoga cepat sembuh eyda dan anak-anak.
    memang musim sakit ni
    banyakkan minum air kosong

    ReplyDelete
  14. Dah okey ke batuk akak.
    Saya rini tak boleh cakap banyak dengan patient.
    Mesti batuk.:(

    ReplyDelete
  15. sis JM pun ada pengalaman batuk yg teruk until 2 week baru hilang..mcm2 ubat dah talan ...siksa tul

    ReplyDelete
  16. ye ayu xsuke bile batuk plus selsema lg..
    nak2 kt tpt yg sunyi plak
    isao menganggu org lain pulak

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...