February 10, 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Join support 1st Giveaway sahabat blog kita nih.. Hadiah yang ditawarkan pun menarik..


http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


*Maaf tak ada instagram dan twitter


Happy birthday Emma.. Semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan lagi rezeki, dimakbulkan apa yang dihajati selama ini dan semoga sentiasa ceria serta dirahmatiNya..


Hadiah hadiahnya :-

2x pemenang akan menerima hadiah berbentuk : 
Dianz Vit E&C 12000mg *Berharga RM 80.00*
Baca info tentang product di En Google ye ?
5x pemenang akan menerima hadiah : 

Shieshedo mask 5pcs
10x pemenang akan menerima hadiah berbentuk topup : Top up RM5
Tidak kisah line apa yang anda guna
Hadiah akan di pos pada 26 March 2015





26 comments:

  1. Salam singgah. Jemput singgah segmen:
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ,

    terima kasih sudi join dan kata semangat buat saya :)
    nama peserta disini ya :)
    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
  3. wahh hadiah dia vitamin dian lah.. supplmnt kegemaran shad tu.. best dian.. :D
    selamat maju jaya kak eyda.. :D

    ReplyDelete
  4. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  5. Best of luck, eyda. Akak nak join gak tapi belum ada idea nak tulis birthday wish :)

    ReplyDelete
  6. Wanita Besi? Mesti seorang yang kuat semangat ni,kan?

    ReplyDelete
  7. menarik juga hadiahnya kan..wana pun join juga ^_^

    ReplyDelete
  8. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  9. good luck..^_^
    saya pun join..
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  11. aha..ramai yg join segmen nih..good luck Eyda

    ReplyDelete
  12. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  14. lame ga ni berlangsung
    gud luck kak eyda

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...