February 16, 2015

1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Mood join GA hari nih.. Jom sesapa yang berminat nak join sama..

http://myhoneyy.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Pemenang akan dipilih secara RANDOM.....dan akan menerima hadiah berupa KINETIC SAND. 

Pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.


Inilah rupanya hadiah KINETIC SAND

 KEISTIMEWAAN Kinetic Sand:
* Tidak mengotorkan apabila dimain
* 98% daripada pasir original
* Tidak akan kering apabila dimain.
* FREE dari bahan bersifat alergen
* FREE dari bahan replica rolex bersifat gluten
* Dibuat dengan bahan antimikrobiol semulajadi
* Tidak meninggalkan baki ketika dimain
* Tangan kekal bersih apabila dimain
* Kinetic sand hanya melekat sesama mereka!

::KELEBIHAN Kinetic Sand::
*Sangat sesuai untuk tumbesaran kemahiran motor halus anak-anak.
* Sangat sesuai untuk tumbesaran kemahiran menyelesaikan masalah anak-anak.
*Sangat sesuai untuk tumbesaran daya sensori anak-anak
* Sangat sesuai untuk tumbesaran daya kognitif anak-anak
* Boleh mengelakkan anak-anak ketagih gadget


 

12 comments:

  1. salam kenal...tq sudi join my 1st giveaway....gud luck! :-)

    ReplyDelete
  2. Bagusnya kinetic sand ni akak.
    Ermmm..anak2 saya mmg gadget addicted jugaklah. Sebab mak die selalu xlayan dorang kot.

    ReplyDelete
  3. semogaberjaya ye Eyda...x rugi pun kalau join kan

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen sama :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-myhoneyyblogspotcom.html

    ReplyDelete
  5. Wow.. macam best je kinetic sand ni.. :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...