January 2, 2015

GiVeaWaY???


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah lama Eyda rancang, tapi sehingga kini belum bersedia untuk lakukannya..

Dengan tahun baru yang telah menjengah, Eyda ingin menganjurkan simple giveaway.. Rasa-rasa ada tak kengkawan Eyda yang sudi menyertai giveaway Eyda nih?




Semoga penganjuran giveaway daripada Eyda nanti mendapat sambutan kengkawan semua.. Eyda akan anjurkan giveaway dalam bulan nih..

Tarikhnya Eyda belum tetapkan lagi.. Masih banyak persediaan yang harus Eyda siapkan sebelum Eyda adakan giveaway buat pertama kalinya nih..

Giveaway nih Eyda anjurkan sempena bulan Eyda mula bekerja dan juga sebagai menghargai kengkawan yang selalu menjengah ke blog Eyda nih..

Nantikan giveaway sulung daripada Eyda ye kawan-kawan..





22 comments:

  1. Replies
    1. Thanks.. berdebar jugak nih nak anjurkan giveaway nih..

      Delete
  2. Replies
    1. sabar ya.. nantikan kehadirannya nanti.. dalam proses terakhir untuk menganjurkannya..

      Delete
  3. giveaway apa tu kak? giveaway iphone 6 kak ye. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. giveaway barang biasa2 jer.. tak mampu laa nak bagi iphone 6.. huhuhu..

      Delete
    2. hamboih HJ kemain permintaan hahaha

      Delete
  4. Owh. Fes time ke kak?
    Saya masa first time dulu pun berdebar..

    ReplyDelete
  5. Insya Allah akan join kalau syarat dia senang.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ana haritu buat 1st GA pon nerves gak.
      all d best kak. kalo dah on, nti roger ana tau hehe

      Delete
  7. All the best, eyda :)
    Selamay menganjurkan GA.

    ReplyDelete
  8. mesti la nak join kak.. eehhe.. menanti dengan penuh sabar ni.. hehe :D

    ReplyDelete
  9. mari mari anjurkan GA
    semoga berjaya nak lancarkan hehe

    ReplyDelete
  10. good luck ye utk giveaway yg bakal dianjurkan tu :)

    ReplyDelete
  11. Tak sabarnya nak tunggu GA dari eyda ni.
    Semoga semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...