CuTe TaK KaMi?

1/04/2015 08:14:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Selamat berhujung minggu bagi yang bercuti dan selamat bekerja bagi yang bekerja pada hari nih..

Tadi sempat belek gambar kat galeri, jadi sesaja nak kongsi di sini.. Gambar apa lagi klu bukan bebudak berdua tuh?

Gambar nih diambil beberapa hari lepas, ada-ada saja laa diaorang tuh.. Jom layan jap.. Hehehe..


Kengkonon nak buat gaya baby kecik.. Tapi ini hasilnya..

Cute tak? Realiti di sebalik gambar lagi macam-macam.. Tapi time snap tak brapa menjadi.. Tak pelah layan jer macam-macam hal diaorang nih..

Okeylah, nak sambung blogwalking.. Sempat singgah skit-skit jer.. Paham-paham jelah kekangan masa dan data internet agak membataskan urusan blogwalking juga.. Harap-harap ari nih dapat blogwalking banyak laa juga sebelum bateri out nih.. Huhuhu..




You Might Also Like

16 comments

  1. alolo, cutenyaaa baby2 tu.. hahaha.

    ReplyDelete
  2. Kiut-miut anak-anak akak.
    Melayan telatah anak-anak ni selalu buat kita tergelak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks shikin.. ya betul, bila layan telatah diaorang memang boleh buatkan kita tergelak.. tapi kalau time buat perangai, geram pun ada..

      Delete
  3. Kihkihkih...gelagat depa tu yang buat kita geli hati. Kalau takdak depa mesti sunyi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi tu mama.. tak dak depa tak tau laa.. maunya sunyi hari kita..

      Delete
  4. hahaha hamboihhh kemain 'kecik' lagi budak kecik tu hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti