January 11, 2015

CPUV Nuffnang - Nestle Kitkat Launch


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Asyik tengok kengkawan jer update CPUV Nuffnang jer.. Meh Eyda pun nak update jugak..

Eyda baru check tadi akaun Nuffnang, tak sangka terselit jugak iklan dari Nuffnang nih.. Alhamdulillah rezeki di tahun baru.. Walaupun tak semeriah mana, tapi ada jugak rezeki di sini..




Eyda harap dengan adanya iklan CPUV Nuffnang yang pertama di tahun baru ini akan menambahkan lagi semangat Eyda untuk menulis.. Thanks Nuffnang..

Pada kengkawan yang sudi klik-klik iklan Nuffnang, thanks banyak-banyak tau..




10 comments:

  1. salam ziarah...dah follow n klik iklan awak... :)

    ReplyDelete
  2. yeah semoga terus bersemangat update blog okey :")

    ReplyDelete
  3. tahniah! tk sbr nak jadi mcm you.dah follow and klik iklan awak. follow la blog saya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak. semopga terus dimurahkan rezeki. ^^

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki menulis blog

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...