December 4, 2014

TeRiMa KaSiH SuDi MenYinGGaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf semalam tak sempat nak update sebarang entry.. Hari nih walaupun entry biasa-biasa saja, Eyda cuba update juga..

Yelah, rasa macam tak lengkap hari Eyda bila tak update entry terbaru atau blogwalking ke blog kengkawan.. Okeylah, tadi niat di hati nak check CPUV terbaru di Nuffnang..

Tetiba tak dak yang terkini.. Yang ada hanyalah ramai kengkawan Eyda yang sudi singgah ke blog Eyda yang tak seberapanya nih..

Jom kita tengok siapa yang menyinggah ke blog Eyda nih.. Jemput la melawat ke blog mereka ya kawan-kawan.. Eyda dah siapkan link blog diaorang kat bawah nih..


















Ada lagi bahan Eyda nak semak kan kat dalam blog.. Tunggu jap.. Akan menyusul kemudian.. Harap sabar menunggu..


7 comments:

  1. Rajin betul depa mengelik.
    Hehe..
    Saya BW pakai smartphone je x dapat klik
    :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ya ka shikin.. akak kerap BW guna tab jer.. kekadang guna PC kat opis.. itulah, tak sangka seramai nih.. selalu 2-3 orang jer..

      Delete
  2. Replies
    1. Sama ngan Zarul. Jap lagi leh gi jengah mereka =)

      Delete
  3. mereka rajin, maybe internet always lajuuuu.. bestnya hary2 internet lajuuu...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...