December 1, 2014

TeRiMa KaSiH PeNYeRi BLoGLiST NoVeMBeR


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sebagai penghargaan kepada rakan blogger Eyda yang telah menghiasi Bloglist November Eyda..

Di sini Eyda senaraikan blog yang telah menghiasi bloglist Eyda selama sebulan sepanjang bulan November.. Bloglist ini akan berubah nanti.. Bloglist ini akan berubah kepada Bloglist Disember plak ya..




Jom tengok skit blogger yang dah menghiasi blog Eyda sepanjang bulan November.. Korang boleh laa singgah ke blog nih.. Semua blogger nih cukup baik.. Jika korang masih belum berkawan dengan mereka, jom follow mereka ya..

Semua senarai dibawah ikut list kat atas tu ya.. Okey, selamat berkenalan ya dengan mereka..












Terima kasih sekali lagi kerana sudi singgah menyinggah ke blog picisan Eyda nih.. Apa laa sangat blog Eyda nih kan jika nak banding dengan blog yang gah di luar sana.. 

Apapun terima kasih kerana sudi menjadi sahabat Eyda.. Jangan merajuk plak ya jika blog korang tak termasuk dalam list untuk bulan nih.. Korang tetap sahabat Eyda dunia dan akhirat..




12 comments:

  1. Tahniah pada semua yang tersenarai.
    Nama saya atas sana..:)

    ReplyDelete
  2. Jom berkenalan dengan Acik...Acik peramah tau..tapi pemalu..huhuuu..jom tambah follower

    ReplyDelete
  3. mai lawat blog kami pulak... dah lama sunyi sepi.....huhu :)

    ReplyDelete
  4. shark xdek ker?
    hehehe..
    follower baru disini :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak eyda sudi singgah blog budak jugak :)

    ReplyDelete
  6. hihihi..tahniah..kite follower baru awk..lps ni agak2 ada jugak 'sesuatu' utk follower baru kan? hihihi..just kidding! ;-))

    ReplyDelete
  7. tq kak. tq jugak rajin singgah blog cikfafa. ^^

    ReplyDelete
  8. kebanyakannya memang rakan-rakan blog saya jugak ni

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...