ReZeKi MinGGu LePaS

12/31/2014 12:56:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sori laa ada kalanya Eyda tak sempat nak update story terkini.. Asyik update segmen dan GA jer..

Okey laa Eyda pun tak nak membebel panjang lebar.. Eyda cuma nak berkongsi rezeki Eyda minggu lepas.. Eyda share rezeki yang diterima minggu lepas dulu lah..

Bukan apa takut internet slow tak dapat nak update entry nih.. Paham -paham jelah kalau internet slow memang lambat laa bab upload gambar apa bagai nih..

Ada dua hadiah GA yang diterima.. Ni hadiah pertama..





Alhamdulillah dapat hadiah topup rm10.. Thanks buat penganjur iaitu Diana Rashid dan sponsor iaitu Cetusan Minda


Jom jengah hadiah kedua yang Eyda terima plak..




Manakala hadiah kedua walaupun hanya hadiah saguhati, ianya amat bermakna.. Datangnya daripada Nasrina .. Alhamdulillah rezeki Eyda kali nih..

Thanks kepada semua ya yang sudi berikan hadiah-hadiah nih.... Ada lagi hadiah GA yang Eyda terima.. Nantikan entry nya akan menyusul nanti..




You Might Also Like

8 comments

  1. bestnya selalu dapat hadiah... rajin berblog berbaloi juga ya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki.. tu laa bbaloi juga bila berblog dan join GA dan segmen apa nih..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks shikin.. alhamdulillah, memang tak sangka rezeki.. dalam banyak2 GA dan segmen yang akak join ada yang jadi rezeki dan ada sebaliknya..

      Delete
  3. Bestnya kak.. hehe.. murah rezeki ni..
    shad dah lama tak menang ga.. hehe..
    tahniah kak..

    ReplyDelete
  4. Tahniah eyda..
    Meh tuah tu ke sini sikit...heheheh

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti