December 22, 2014

ReZeKi EyDa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hai Eyda janji nak letak story happy, tapi tak letak kan.. Sian kat korang menantikan entry Eyda nih..

Ni story mory hari Selasa minggu lepas bersamaan 16 Disember 2014.. Hehehe walaupun dah seminggu story nih, tapi Eyda nak citer jugak.. Janfan nyampah-nyampah tau..

Bila buat entry, baru Eyda akan sentiasa ingat memori indah nih.. Tapi tak sangka tau, hari yang sama tu Eyda terima 2 parcel hadiah.. Nak tau apa kandungan parcel tuh, meh jengah kat bawah nih..



Parcel yang diterima selepas makan tengahari..




V




V




V




V




V





Ini free gift dari Sophie Paris.. Buat belian ikut target..
Lama tau Eyda tunggu free gift nih.. Ni pun diaorang
hantar free gift untuk 2 bulan skali..


Ini istimewa, hadiah GA yang Eyda join.. Tak sangka nak
jadi salah seorang pemenang..


Ini keputusan GA tuh..  Meh ramai-ramai melawat blog Hani Suryani.. Bagi yang belum mengenali boleh laa singgah blog Hani tuh.. Dia sekarang berada di Dubai, mengikut suaminya yang bekerja di sana..  Hani seorang yang baik dan peramah tau..




12 comments:

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...