December 25, 2014

Postcards Giveaway from Czech & Germany


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ada sesiapa tak, nak poskad yang datangnya dari Czech atau Germany.. Kalau ada, meh beramai-ramai kita join GA sahabat blogger kita nih.. GA nih adalah hasil kolaborasi antara Aisya Ibrahim dan Hanis Amanina ..


Klik SINI untuk join


Rakan yang kena tag :







Giveaway tamat pada

09 Januari 2015

(11:59 malam, waktu Malaysia)




15 comments:

  1. Replies
    1. u r welcome hanis.. thanks sudi anjurkan GA nih..

      Delete
  2. rajin su join GA.. kak ni malas sungguh... hehe... teringin tapi malas... semoga berjaya... :)

    ReplyDelete
  3. saya pun join gak. good luck untuk semua! hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. All the best, eyda. Saya pun joined juga GA ni :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih yer sudi join giveaway kitorang... :D goodluck... insyaallah nnt kite updatekan list pesertanya yer... :D jangan lupa tag dan infrom kawan2 yang ditag yer... :D

    ReplyDelete
  6. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...