December 11, 2014

Nuffnang CPUV - Rakuten September Super


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak berkongsi pasal CPUV, tengok ramai yang dah update CPUV nih..

Apapun alhamdulillah, akaun Nuffnang Eyda masih diberi CPUV.. Bulan nih Eyda baru jer dapat CPUV.. Sedikit kureng, apapun harap di minggu akan datang, CPUV Eyda akan bertambah-tamabah lagi di minggu akan datang..

Jengah skit CPUV bulan nih..

CPUV Nuffnang bulan Disember 2014

Okeylah, entry ringkas dan padat daripada Eyda.. Kepala tengah biol nih, gara-gara tido tak cukup semalam.. Huhuhu..




16 comments:

  1. Replies
    1. Thanks mama.. itupun setelah hampir seminggu tak dikunjungi CPUV.. huhuhu..

      Delete
  2. shad punya be ada satu ja untuk bulan ni, hehe..
    nampak bena pageview blog shad bulan ni menurun..
    btw, tahniah akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah akak pun baru dapat 1 jer untuk bulan nih.. ada lagi yang stay on going.. akak punya pageview pun trun naik bulan nih.. thanks shad..

      Delete
  3. Alhamdulillah rezeki... tahniah izzeyda... :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Kite dapat jugak CPUV ni. Hehehe (^^,)

    ReplyDelete
  5. sonoknye tgk kwn2 blog share byk cpuv bejoget2 kat blog masing2 hehe

    ReplyDelete
  6. Saya pun tengah ngantuk ni gara2 siapkan entri semalam + edit semua gambar jalan-jalan.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...