December 1, 2014

Nuffnang CPUV - Old Town White Coffee


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Di bulan yang baru nih, Eyda nak update pasal CPUV Nuffnang yang Eyda terima di penghujung bulan November..

Kiranya rezeki di penghujung bulan laa.. Thanks Nuffnang yang sudi memberikan CPUV nih.. Jom tengok apa yang terkini dalam CPUV Nuffnang Eyda..

CPUV Nuffnang yang lama, banyak lagi yang stay on going.. Harap-harap rezeki Eyda makin bertambah laa ya..

Teringin juga nak hadiahkan sesuatu pada rakan blogger Eyda dengan hasil tabungan Nuffnang nih.. In shaa Allah, doakan agar Eyda dimurahkan lagi rezeki ya..




Rajin-rajin laa klik-klik pada iklan Nuffnang yang muncul ya.. Susah betul iklan Nuffnang nak muncul time Eyda berblog atau blogwalking.. Tak mau tunjuk kat Eyda laa tuh.. Huhuhu..

Okey laa korang, merapu merepek ja Eyda kan tengahari nih.. Jap lagi nak balik ushar budak dua beradik tuh jap kat umah.. Time rehat laa katakan..



8 comments:

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...