December 21, 2014

Nuffnang CPUV - Maybank #ILOVE, Musee Platinum Tokyo


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lama tak singgah ke akaun Nuffnang.. Kelmarin Eyda singgah menjenguk setelah seminggu lebih tidak menjenguk..

Alhamdulillah ada iklan CPUV Nuffnang yang baru.. Eyda dihadiahkan dengan 2 iklan yang terkini.. Yang lama pun, stay banyak lagi yang On Going..





Thanks kepada yang rajin klik-klik iklan Nuffnang yang menari-nari.. Kepada yang tidak klik tuh Eyda paham, iklan nih tak nak muncul time korang singgah..

Macam tu jugak bila Eyda singgah blog korang, kekadang 1 iklan Nuffnang pun tak nak muncul.. Huhuhu..




11 comments:

  1. Nuffnang mmg murah hati sekarang.akak punya cpuv pun byk..tp blog plak suam2 kuku..anuways semoga rezki kita murah bersama nuffnanh

    ReplyDelete
  2. nak klik gak, tapi tak nampak iklan. hehe. anyway, tahniah kak! ^^

    ReplyDelete
  3. Iklan tu keluar ada time rasanya... Tahniah k...

    ReplyDelete
  4. tahniah kak... hehe..
    iklan nuff ni shad perati,always ada time pepagi macam ni, 8am onward dan memalam buta.. hehehe.. :D
    menabung sini.. :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah eyda.
    Saya dah lama tak jenguk nuffnang.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...