KuDaPaN Di PeTanG HaRi

12/05/2014 05:08:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Entry entah apa-apa di petang hari tetiba muncul.. Hehehe esok dah cuti, yeay sukanya..

Tapi banyak juga undangan perkahwinan di hujung minggu.. Paham-paham jelah time cuti sekolah.. Ermm tetiba Eyda terasa lapar plak di petang hari nih, dengan cuaca nak hujan lagi bertambah laa rasa lapar.. Nasib Eyda bawa bekalan dari umah..

Okeylah, Eyda nak tanya nih korang pernah atau memang selalu berasa lapar di petang hari? Apakah menu korang anda jika tetiba rasa lapar macam Eyda nih?

Huhuhu Eyda hari nih berasa lapar laa sesangat.. Nasib Eyda ada bawa bekalan.. Kalau tak mau menyanyi dondang sayang perut Eyda nih..

Tapi bekalan Eyda yang simple-simple jelah.. Eyda hanya bawa Cocopie dan Biskut Lexus.. Jadilah kan sebagai kudapan di petang hari kat opis nih..


Jom Eyda belanja gambar jer..


Okeylah ini je yang Eyda nak kongsi di petang hari.. Tak sabar nak balik.. Huhuhu.. Selamat berhujung minggu semua.. Korang ada plan apa hujung minggu nih?



You Might Also Like

16 comments

  1. Ohhh cocopie! Biskut lexus saya suka gak..nyum nyummm!

    ReplyDelete
  2. cocopie sedap tu. saya kalau lapaq petang2 ni makan roti ja. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cocopie tuh siap beli sekotak, dah anak suka.. siap kudapan untuk diaorang kat umah.. dah ada, apa lagi tumpang sekaki laa makan.. hehehe..

      Delete
  3. Sedapnya..dah lama xmkn cocopie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sedap tuh.. nak bagi satu pun tak boleh, jauh.. huhuhu..

      Delete
  4. tak pernah rasa lagi cocopie..hee tengok iklan cam best

    ReplyDelete
    Replies
    1. try laa rasa, bagi tekak akak dan family memang suka..

      Delete
  5. Saya pun kalau beli biskut suka yang Lezus Coklat tu. Abe suka sangat. Tapi Ajik x berapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama tak beli biskut Lexus.. nih baru beli balik.. anak2 suka makan time cuti sekolah nih.. ermm tak semua orang suka kan biskut tuh.. huhuhu..

      Delete
    2. Saya pun suka sangat kalau Lexus choc.
      Kalau cicah air panas sedap sangat.

      Delete
  6. aida biasa ptg ari minum air panas aje kat opis ni.
    ada juga stok biskut kat pantry tu.
    tapi memang aida x brape biasa minum ptg makan biskut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh ya ka.. Eyda jarang minum bagai petang2 nih.. kekadang kalau lapar, spare jugak something untuk makan..

      Delete
  7. Saya selalunya makan biskut kering cicah dengan milo atau kopi. Jarang ambil biskut manis-manis.

    ReplyDelete
  8. Petang2 minum air teh/kopi cicah dgn biskut memang terbaik. Hehe. Lexus sdp gak. Lama x mkn cocopie. Suka dia punya marshmallow :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti