December 6, 2014

KenGKaWaN BLoG Ke 330


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak story pasal kengkawan blog Eyda ya.. Alhamdulillah makin bertambah sahabat Eyda di alam maya nih..

Sahabat Eyda yang ke-330 nih merupakan anak kepada rakan pejabat Eyda.. Dia sekarang sedang berehat dan bercuti panjang di rumah kerana suatu kejadian yang tidak diingini telah terjadi..

Bagi memenuhi kebosanan dia di rumah, dia mula merajinkan diri dengan menulis blog.. Rakan Eyda nih bernama Sarah Najwa..

Sarah nih minat baking ya, untuk mengenali dengan lebih lanjut, jom ushar di dalam blog dia..


Kengkawan Blog Eyda dah cecah 330..


Inilah blog kengkawan Eyda yang ke 330..


Bagi yang ingin berkenalan dan menambah kenalan, klik ja link kat atas atau http://pariparivogue.blogspot.com/..

Kalau yang ingin membaca alkisah sedih berkaitan diri Sarah nih meh berkunjung ke blog ibunya http://khaty69.blogspot.com/ atau Hidup tak selalunya indah saja , Hidup tak selalunya indah bahagian 2 , Hidup tak selalunya indah bahagian 3 , Hidup tak selalunya indah bahagian 4..

Okey selamat berkenalan dengan kedua-duanya ya..



10 comments:

  1. terimakasih sue... semoga sarah gembira dan tak bosan lagi.......

    ReplyDelete
  2. eh, macam curios nak tahu kisah sedih apakah itu, terjah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca baru tau apa story mory nya.. memang sedih tau kisahnya..

      Delete
  3. Wah anak dgn mak adalah blogger. Pasni boleh terjah.
    Kimie ade blog tak kak eyda? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. mak dah lama berblog, cuma baru aktif balik.. yang anak baru belajar berblog.. Kimie belum ada blog.. in shaa Allah nanti besar ada laa tuh.. hehehe..

      Delete
  4. ana baru baca kisah tu. baru tahu. sedih jugak kisahnya sbb tiba2 je jadi camtu kan. moga2 terus tabah mereka2 :)

    ReplyDelete
  5. alaaa baru perasan hari ni.. thank you

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...