KenDuRi HaRi iNi

12/06/2014 07:12:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Selamat berhujung minggu.. Apa aktiviti korang hujung minggu sebegini?

Aktiviti Eyda hari nih, kembali memenuhi undangan perkahwinan.. Eyda terima dua undangan hari nih.. Alhamdulillah Eyda dapat memenuhi kedua-dua undangan yang diterima..

Seperti biasa Eyda akan bawa kedua-dua bodyguard Eyda iaitu Izzat dan juga Kimie.. Nasib mereka juga ikut Eyda, kalau tak.. Ermm tak berteman lerr jawabnya..

Jom Eyda belanja gambar skit..


Di majlis perkahwinan yang pertama..
Bukan saja kami makan nasi, makan laksa juga tau.. Memang sedap dan kenyang giler.. Thanks kak Salmah kerana sudi menjemput ke majlis perkahwinan anak perempuannya..

Okey, jom ke majlis perkahwinan yang kedua plak.. Ini junior sekolah dulu jemput ke majlis perkahwinan adiknya..

Ni plak kenduri yang kedua..

Eyda makan laksa dan kek pengantin jer.. Agak kenyang juga.. Menarik juga gift daripada pengantin, dalam kotak tuh ada bahulu yang besar.. Saiz bahulu sama saiz kotak tu ye..

Itu jelah aktiviti kami.. Tadi sempat juga main badminton dengan Kimie kat halaman umah.. Keluarkan peluh skit.. Hehehe..




You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. Thanks ijad sudi singgah dan follow saya.. nanti saya kunjung balas ya..

      Delete
  2. Memang dah trend ea kalau kenduri kawen ramai buat laksa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin laa shikin.. kekadang dah banyak sangat kenduri, orang dah tak makan nasi.. adanya laksa, bihun sup atau bubur nih sebagai pilihan tambahan untuk tetamu..

      Delete
  3. sekarang musim kenduri-kendara.. :D

    ReplyDelete
  4. Sekarang ni kenduri mesti ada laksa. Untuk orang yang tak makan nasi kot

    ReplyDelete
  5. musim cuti mmg byk knduri kendara kan kak eyda hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti