December 19, 2014

Giveaway By Eny Abdullah – Komen banyak-banyak, Share banyak-banyak


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..



Blog Eny Abdullah.

Cara nak sertai Click JOIN GIVEAWAY.....

1. Follow Cooking & Photography Blog Eny Abdullah - http://enyyusnizar.blogspot.com/




Jom kengkawan semua yang rajin berblogwalking menyertai GA nih.. Hadiah yang ditawarkan memang lumayan.. Rugi tau kalau korang tak join..


Tarikh tutup penyertaan 30 Januari 2015



12 comments:

  1. Selamat komen habis-habisan, eyda :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ye sudi join.. done follow here :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak, shad mula2 mmg gigih dah nak join ga nih.. gigih jugak la tinggalkan komen, sekali bukap pulak hari semalam, top komentator dah 300++ komen dia kak.. tak terkejar dah rasa... hehe.. tak apa lah, bagi peluang kepada yg lain.. ehhe

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama..all da best ye :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Done follow ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Jenuh nak komen tu..apapun gud luck.
    Dah tahu pemenang ka

    ReplyDelete
  7. Singgah dan follow dr segmen yg sama.

    http://www.papaglamz.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Saya pun join juga.... :)
    Best Of Luck... Salam Perkenalan...

    ReplyDelete
  9. salam ziarah...sy dtg dr segmen yg sama
    http://eryati.blogspot.com/2015/01/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...