SuRaT MiSTeRi LaGi?

11/26/2014 03:03:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lanjutan dari story semalam, ada something yang mengembirakan Eyda..

Sesampainya Eyda di opis, member bagitau ada surat untuk Eyda.. Uiihh surat apa plak di petang hari kan.. Ďengan tak sabarnya, Eyda trus buka sampul surat untuk Eyda tuh..

Jom kita ushar skit apa yang Eyda terima..






Ni laa barangan yang ada di dalam sampul surat tu.. Hadiah sempena Top Komentar blog Shikin untuk 3 bulan berturut-turut.. Alhamdulillah rezeki Eyda menerima hadiah dari Shikin nih.. 

Thanks Shikin dengan hadiah yang Shikin berikan nih.. Akak suka sesangat.. Tak sangka plak menjadi salah seorang Top Komentar.. Sedangkan ramai lagi yang meninggalkan komen yang banyak di ruangan komen blog Shikin..

Ini entry Shikin yang menjelaskan mengenai hadiah yang Eyda terima nih.. Pinggan Tupperware tuh dah selamat dalam simpanan.. FM tuh dah selamat melekat pada pintu peti sejuk Eyda..

Apapun thanks banyak-banyak Shikin.. Semoga Shikin dimurahkan lagi rezeki.. Lagi satu semoga persahabatan kita akan kekal selamanya..



You Might Also Like

18 comments

  1. Saya pun merasa gak. Excited dapat hadiah drpd Shikin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul excited kan.. Eyda ada baca entry kak Farrah pasal hadiah nih semalam..

      Delete
  2. Replies
    1. In shaa Allah nanti Shikin akan bagi pada yang lain FM tuh.. Nak bagi yang Eyda punya FM tu pun, Eyda ada satu jer FM tuh..

      Delete
  3. Salam singgah sini sis...Alhamdulillah dan tahniah sisi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki..thanks mardiah..

      Delete
  4. Wahhh untungnye la jadi top komentar ni kan.. ade adiah lagi... miga makin mutah rezeki kak shikin tuuu.... tahniah kak eyda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bergantung juga Ayu.. ada yang dapat hadiah, ada yang dapat masuk dalam bloglist.. macam2 laa.. yup mudah-mudahan rezeki shikin tu makin bertambah2.. thanks ayu..

      Delete
  5. Hehe..sama2 kak Izzeyda.
    Thanks atas doa.
    Semoga persahabatan kita berkekalan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U r welcome.. semoga persahabatan kita berkekalan hendakNya..

      Delete
  6. wahh...bestnya... rajin berblog untung pun dapat heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu salah satu kelebihan berblog kak tijah.. bila dah dapat gift macam2 daripada blogger lain, jadi seronok plak nak join macam2..

      Delete
  7. wahh, untungnya..
    best dapat kumpul koleksi dari bloger-bloger

    ReplyDelete
  8. bestnya akak..
    posmen datang ja, shad mmg teruja..
    mak slalu tanya, awat posmen rajin mai rumah ni, hehe... jd blogger mmg best kan.. hehe :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti