ReZeKi HaRi iNi

11/27/2014 07:46:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Banyaknya entry Eyda hari nih.. Sukanya Eyda update entry kan.. Hehehe..

Hari nih Eyda nak kongsikan rezeki Eyda terima hari nih.. Alhamdulillah, Eyda tak sangka plak banyak rezeki Eyda hari nih dan juga minggu nih..

Meh kita tengok apa yang Eyda dapat hari ni..





Ini hadiah GA dari CT Humairah blogger blog Siti.Yang.Menaip .. Alhamdulillah hadiah CT dah selamat sampai tengahari tadi.. Masa nak keluar makan, member hulurkan sampul surat nih..

Apa lagi masuk dalam keta, trus buka sampul untuk lihat dari siapa dan apa isi kandungannya.. Thanks banyak-banyak CT, Eyda belum makan lagi.. Jap lagi bakal masuk mulut kami.. Anak dah mintak nak makan nih..



Ini plak hamper Eyda dapat dari penjual Al-Quran yang mempunyai pen digital tuh.. Banyak kita boleh belajar dengan pen tersebut..

Bukan apa, hari nih Eyda bayar baki bayaran Al-Quran tersebut.. Diaorang sesaja nak bagi hamper tuh.. Diaorang hari tuh terlibat juga dengan booth jualan di USM.. Kiranya Eyda kenal dan beli Al-Quran tuh di booth USM laa..

Alhamdulillah rezeki Eyda.. Esok-esok ntah rezeki apa untuk Eyda? Tapak tangan kanan dah terasa gatal nih.. Hehehe..

Okey laa Eyda nak solat Maghrib.. Nanti Eyda nak blogwalking ke blog kengkawan Eyda.. Harap-harap line internet malam nih membantu laa..




You Might Also Like

18 comments

  1. Seronok tengok byk dapat..murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. wah, dapat snek tabaloi la. orang kata sedap...

    hamper pun dapat. untunglah. hehe.. tahniah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap juga tebaloi tuh, rasa ala-ala kuih kapit + kelapa.. ada rasa kasar2 skit.. apapun sedap laa..

      Delete
  3. salam singgah sini sis...Alhamdulillah dan tahniah sis...murah rezeki sis...

    ReplyDelete
  4. Tahniah eyda! good fortune today ye?! ^_^
    Annur sendiri tak pernah menag apa2 dari segmen atau kontes dari blog.. join dah selalu dah hihi..mungkin belum rezeki..

    Love,
    ANNUR

    ReplyDelete
  5. Budak-budak paling suka kalau dapat hamper.
    Semua nak dipilihnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, semua abis kat budak2 laa..

      Delete
    2. Mestilah yang sedap jadi pilihan dulu.. ingat lagi time reunion kat Pulau Pangkor, macam tu jugak laa.. yang sedap kena usung dulu..

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehe.. tinggal skit ja hamper tuh.. yang lain dah abis laa kak tijah.

      Delete
  7. alhamdulillah. rezeki. tahniah. ^^ ramai dah dapt hadiah dari ct. awat cikfafa tak dapat lagi?huaaa

    ReplyDelete
  8. seronok dapat hamper..berebut2 budak2 ni..semua benda nak makan sekali hadap

    ReplyDelete
  9. mencurah-curah rezeki Eyda
    tahniah lagi

    ReplyDelete
  10. wah, bestnya akak.. semoga terus murah rezeki... amin.. :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti