November 3, 2014

PeMeNanG SeGMeN BLoGLiST 9 AweSoMe BloG oF The MoNtH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Curi-curi masa untuk siapkan entry nih.. Sampaikan ada entry yang autopublish.. Bukan banyak masa relax sangat sekarang, busy memanjang.. Hinggakan tak sempat-sempat nak tengok blog..

Semalam ushar blog pun sampai terlena, terbantut usaha nak blogwalking rakan blogger.. Maaf ya jika korang singgah dan tinggalkan komen di sini..

Tapi malangnya Eyda tak dapat nak kunjung balas ke blog korang.. Eyda akan cuba luangkan masa untuk berkunjung ke blog korang.. Sabar ye..

Okey laa berbalik kepada tajuk, Eyda tak sangka dengan join secara suka-suka membuahkan hasil.. Blog Eyda tersenarai di dalam bloglist Sue bagi bulan November nih..

Meh tengok keputusannya kat Senarai Pemenang Segmen Bloglist 9 Awesome Blogs of the Month nih..


Tahniah kepada semua pemenang

Tak sangka antara yang tersenarai


Thanks Sue kerana sudi memilih blog nih bagi menghiasi bloglist Sue untuk bulan nih.. Semoga persahabatan kita di alam maya nih akan berkekalan hendakNya..



10 comments:

  1. Salam singgah sini...Alhamdulillah dan tahniah sis....

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah kak eyda...
    Makin tops la pasni ye..
    Heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ayu.. in shaa Allah, mudah2an bertambah rakan blogger lagi..

      Delete
  3. Sedih kalau sehari tak dapat /tak sempat jenguk blog:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu shikin.. dapat jenguk sekejap pun jadilah..

      Delete
  4. Moga akak diberi kelapangan masa.
    Doakan saya juga ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. mudah2an kita diberi kelapangan masa..

      Delete
  5. tahniah eyda
    saya pun terselit jugak kat situ

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...