November 20, 2014

PeMeNanG GA SiTi YanG MeNaiP dan BLoGGeR aRea


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Eyda tak sangka plak Eyda tersenarai sebagai salah seorang pemenang..

Alhamdulillah hari nih Eyda dapat khabar yang Eyda menang dua GA yang Eyda sertai.. Tak sangka plak ada rezeki Eyda..




Tak sangka Eyda menang GA daripada Siti Yang Menaip.. Ini Senarai Pemenang GA tersebut.. Bagi yang belum semak, boleh semak di sini ya..



Ini plak Eyda menang GA daripada Blogger Area.. Ini Senarai Pemenang Blogger Area Mega tak sangka juga nama Eyda tersenarai..

Yelah terlalu banyak saingan dalam kedua-dua GA nih.. Apapun ribuan terima kasih kepada kedua-dua penganjur dan thanks juga kepada sponsor GA Blogger Area kerana sudi memberikan hadiah saguhati ni..

Eyda amat berterima kasih dengan semua yang terlibat dengan penganjuran GA tersebut.. Thanks skali lagi ya..


15 comments:

  1. tahniah... gigih kan usaha... menangi lebih banyak hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah banyak juga hadiah GA yang dimenangi.. tak kurang juga yang tak dapat sebarang hadiah.. tapi seronok juga dapat tambah kenalan.. apapaun thanks ya Najib..

      Delete
  2. za pun menang dari kedua2 GA ni.. tahniah ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks za.. ohh ya ka za, tahniah juga buat za..

      Delete
  3. Replies
    1. Ada 2-3 kali juga menang topup free.. alhamdulillah rezeki..

      Delete
  4. tahniah kak, rezeki akak.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks shad.. alhamdulillah ini rezeki akak..

      Delete
  5. Wahh tahniah kak eyda...
    alhmdullilah rezeki

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...