November 21, 2014

Nuffnang CPUV - INTI 2015 Cycle 1 Degree & CLINIQUE SONIC SYSTEM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah hari Jumaat kan? Ada anak-anak yang dah mula cuti sekolah.. Anak-anak Eyda hari ni last sekolah.. Suka sangat laa nak cuti panjang..

Diaorang siap tanya, "Ibu cuti tak macam kami?".. Apa lagi, jawapannya tidak laa anak ooii, ibu bukan kerja sebagai cikgu, ibu nih keja biasa jer.. Mana ada cuti ikut cuti sekolah.. Huhuhu..

Anak-anak dah cakap cuti nih, kami duduk umah jelah.. Huhuhu sedih plak rasa hati Eyda.. In shaa Allah Eyda akan cuba usahakan agar anak-anak dapat juga bercuti di mana-mana.. Sekejap pun jadilah kan..

Okeylah apa laa Eyda melalut nih.. Eyda nak citer pasal CPUV Nuffnang yang terbaru.. Jom ushar skit apa yang Eyda dapat ya..


CPUV Nuffnang terkini..

Alhamdulillah ada lagi 2 CPUV terbaru untuk blog Eyda.. Semua nih berkat join segmen lately.. Thanks juga kepada rakan-rakan blogger yang sudi jengah dan klik-klik kat iklan Nuffnang yang muncul..

Baru dua tiga hari nih pageview Eyda naik semula.. Kalau tak pageview hanya sekitar 100-300 jer.. Memang turun mendadak.. Thanks kengkawan semua sudi singgah ke blog picisan Eyda nih..



10 comments:

  1. Waahhh..ramai yang dah dapat cpuv ni rupanya.
    Saya x check lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak prasan ramai yang dapat cpuv INTI tuh..yang clinique tak jumpa lagi..check laa shikin, manalah tau ada yang terkini..

      Delete
  2. wahh same lah cpuv kita akak :D tahniah akk

    ReplyDelete
  3. sama jugak dgn be shad.. hehe :D
    Tahniah kak..

    ReplyDelete
  4. tahniah Eyda...semoga terus membiak dengan jayanya

    ReplyDelete
  5. wow!! tahniah:) saya baru nak menapak.. teruskan share info menarik kat sini :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak eyda.. hehehehe smoga dapat bercuti same2 nnt... syok nye leh bercuti2 ni.. xsbr abis pntang nk bercuti2 jugak

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...