November 27, 2014

Nuffnang CPUV - Altel Digital Campaign, Mah Sing - Avenue Street & Mi Sedap Cup Noodle


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Mesti tengok banyak GA dan segmen yang Eyda join.. Mood nak join tiba, macam tu laa rupanya..

Okey laa, mesti korang dah baca tajuk entry nih kan.. Alhamdulillah Eyda tak sangka Nuffnang dengan baik hatinya menghadiahkan 3 CPUV Nuffnang minggu nih.. Memang Eyda tak sangka tetiba nak dapat banyak CPUV macam nih..

Jom ushar CPUV yang Nuffnang bagi..




Lately Eyda tak pernah pun jumpa iklan yang Nuffnang bagi nih.. Selalunya kalau jumpa pun time BW atau update entry time tengah malam.. Masa tuh banyak laa iklan Nuffnang nih nak menari, berjoget apa bagai..

Kalau korang baik hati, klik-klik laa iklan yang menari dan berjoget tu ya.. Apapun Eyda nak ucapkan thanks banyak-banyak pada rakan-rakan yang klik-klik kat iklan tuh..

Ada entry bakal muncul lagi ya.. Huhuhu tetiba banyak plak bahan nak story mory kat sini.. Cuma internet dan masa agak mencemburui.. Tungguuu...



6 comments:

  1. Wahh tahniahh!!

    Jemput bertandang ke blog cikgu: Kisah Cikgu Farha

    ReplyDelete
  2. haha. samalah .. saya pun xde nampak 3iklan cpuv nie dekat mana-mana blog bila BW... dia keluar tengah malam je eh? haha.. pelik betul tengah malam memang kuranglah orang masuk blog nya punnn... -.-

    ReplyDelete
  3. Saya pun semalam ada banyak nak cerita, tapi tertido terus xsedar. Tak dapat BW.

    ReplyDelete
  4. tahniah...tak berjoget-joget la plak, nak tolong klik ni

    ReplyDelete
  5. mi sedap i love it, mi sedap we love it.. hehe..
    tahniah kak, banyaknya be akak, hehe :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...