November 8, 2014

MoTiVaToR Dr. TenGKu AsMaDi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lanjutan dari entry TeKa SiaPa Tu? rupanya ada blogger kurang mengenali beliu.. Bagi yang mengikuti Motivasi Pagi, Malaysia Hari Ini, Wanita Hari Ini mugkin korang perasan motivator dan "Public Speaker" terkenal nih..

Meh Eyda selitkan sebahagian FB dan Blog beliau.. Eyda akan selitkan sekali link FB dan Blog beliau..


Sebahagian latar belakang beliau..

Suka baca info dalam FB beliau..


Ini blog beliau Dr. Tengku Asmadi dan FB beliau Dr. Tengku Asmadi boleh laa korang mengenali beliau dengan lebih rapat..




11 comments:

  1. aida kenal. glamer dia ni :)
    very good...
    (aida terjah from mamaniza.com ~ follow u)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glamer kan dia..itulah, sempat juga sembang2 skit..orangnya tak sombong.. thanks aida sudi terjah sini..

      Delete
  2. boleh terjah fb dgn blog beliau nanti tambah pengetahuan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah terjah.. blog dia baru je google cari time nak buat entry nih.. page fb dah lama follow..

      Delete
  3. mama suka dengan cara penyampaian beliau, masuk terus ke kepala...
    terima kasih atas perkongsian ni ye..

    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. U r welcome.. kebetulan berjumpa dengan beliau dan ada rakan blogger yang tidak mengenali.. apa salahnya Eyda kongsikan apa yang Eyda tahu tentang beliau dengan rakan blogger lain.. ye tak mama?

      Delete
  4. Replies
    1. Betul tu shikin.. akak suka baca bahan yang beliau letak kat fb.. kekadang share juga dalam blog info akak bahan tersebut..

      Delete
  5. Dr Ismadi memang dah glamor. Boleh tambah pengetahuan melaui fb dia sebab dalam tv tak sempat nak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuh, bukan selalu kita sempat tengok kat tv.. tuh yang Eyda like page Dr.Ismadi.. Banyak ilmu pengetahuan Eyda dapat daripada fb beliau..

      Delete
  6. Ooo.nnt nak tgk laaa... maaf la mmg xkenal pon.. heheheh

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...