November 25, 2014

Giveaway kerusiburok : Ole-Ole Phuket!


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.



25 comments:

  1. salam singgah dari segmen yang sama...semoga kita sama2 berjaya yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah mudah2an ada rezeki buat kita..

      Delete
  2. singgah bw dr segmen kerusiburok :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  3. singgah dri segmen yang sama

    bluekawaii-ira.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama, good luck! :)

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. Good Luck !

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  9. Semoga mnjadi antra yg bertuah kak eyda... syok ni kalau dpt

    ReplyDelete
  10. hai there :) Zumbie dating menyerang ke sini heheheh...Good luck untuk awak juga huhuuu

    ReplyDelete
  11. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  12. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  13. mai mlwt kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau!


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

    ReplyDelete
  14. datang melawat kawasan..hehe

    http://munsikettod.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket_26.html

    ReplyDelete
  15. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  16. done follow. tq join GA saya ye! next time join lagi ye :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...