November 15, 2014

DaH RaMai KenGKaWaN BLoG EyDa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf laa tak sempat nak berupdate hari nih.. Tadi siang sempat blogwalking jer..

Internet dah mula menslowkan diri lagi laa Eyda lambat nak mengupdate.. Tunggu time line internet laju skit nak update pun..

Sukanya Eyda bila tengok rakan blogger Eyda dah bertambah-tambah.. Eyda memang tak sangka rakan Eyda dah nak cecah 300 orang..


Sehingga entry nih ditaip, dah 298 orang..


Yelah, setelah bertahun-tahun berblog rakan Eyda tak sampai pun 10 orang.. Followers mula banyak setelah Eyda join segmen, GA dan sponsor GA..

Usaha meninggalkan link blog juga membantu menambahkan rakan blogger Eyda.. Terima kasih kengkawan, walaupun tidak bersua muka.. Tapi Eyda harap ukhwah kita akan berkekalan..

Eyda sebenarnya memang suka berkawan, sesiapa yang kenal Eyda tau Eyda nih macam mana orangnya.. Kalau dah mula bercakap, susah nak stop..

Eyda amat menghargai semua rakan blogger Eyda.. Tanpa rakan sekelian, siapalah Eyda.. Eyda happy dapat bersahabat dengan semua blogger yang sudi bersahabat dengan Eyda..

Eyda harap suatu hari nanti, Eyda dapat jumpa sebahagian daripada rakan blogger Eyda  nih.. Sekurang-kurangnya hubungan kita akan lebih akrab setelah mengenali dengan lebih rapat lagi.. Boleh kan?



14 comments:

  1. Replies
    1. Thanks cik Sweety sudi jadi kawan Eyda..

      Delete
  2. Replies
    1. Memang tak sangka nak seramai nih.. apapyn thanks cik Iman sudi jadi kawan Eyda..

      Delete
  3. Samalah kak.
    Saya pun banyak followers lepas join GA dsb.
    Tapi awal2 dulu je sempat.. Ni x sempat balik..
    Ermm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ka shikin.. akak pun ada kalanya tak sempat.. ujung tahun nih lagi busy dengan macam2 keja.. tapi nak jugak spend masa untuk update blog dan BW.. tak pe, sempat join.. tak sempat apakan daya..

      Delete
  4. tahniah.. lagi satu je nak cecah 300.. kena usaha masuk segmen banyak-banyak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu nak kena join segmen lagi nih..

      Delete
  5. Replies
    1. thanks dah cecah pun 300 kengkawan Eyda..

      Delete
  6. Kejap ja dah cecah 300 orang. Tahniah eyda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah berkat join segmen, GA dan juga sponsor GA.. kalau tak, mesti tak seramai ni lagi..

      Delete
  7. Btl tu kak.. dgn join segmen and ga mmg dpt tmbh kenalan kite kan.. nak2 yg jenis rajin bw and tglkn komen nie.. kite same la kak kalu yg kenal berckp mmg non stop... best klau dpt gather2 nnt

    ReplyDelete
  8. ramai kawan, baru best bw kan...
    blogger wajib la bw ke blog blogger lain ...
    wajib!

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...