BooTH KoNVo USM PaRt 1

11/05/2014 11:02:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak berkongsi booth kami di hari kedua sempena konvo USM..

Dah dua hari husband jaga booth dengan dibantu pelajar USM.. Esok baru Eyda dan owner pewangi DR.Perfume akan bersama-sama untuk memperkenalkan serta menjual sebanyak mana yang boleh..

Hajat dihati nak join hari nih, memandangkan terlibat dengan audit dan meeting penting.. Apa lagi Eyda terpaksa utamakan kerja hakiki..

Alhamdulillah esok dapat juga mencelah cuti.. Tak sabar nak jumpa warga USM, bekas pelajar dan rakan blogger yang mungkin ada di sana..

Meh ushar skit gambar yang husband snap..






Esok Eyda plak akan bersama-sama husband berniaga.. Doakan kami agar dimurahkan rezeki.. Eyda harap dapat sambutan pewangi nih seperti mana sambutan di outlet-outlet yang ada kini.. Boleh juga berkongsi sedikit rezeki tu dengan blogger lain nanti..

Okeylah, Eyda nak blogwalking jap.. Lepas tu apa lagi, kena rest awal untuk kumpul tenaga untuk esok..





You Might Also Like

10 comments

  1. wahh kakak kite pon kat usm...konvo arini...kalau kite kt msia skrg, kite gi dua2, konvo pon gi, booth ni pon pergi.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ya ka..klu tak, dapat jumpa aisya kan..

      Delete
  2. good luck... semoga gerai dibanjiri dengan pembeli :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks N.. itulah yang Eyda harapkan..

      Delete
  3. Amin....smoga semuanye lancar kak.. kalau kt husm klntn leh jugak g jenguk2... ni jaoh bebenor

    ReplyDelete
  4. Sronok niaga time konvo. Mst laku kn..alhmdulillah :)

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  5. Take a.good rest, kak.
    Nanti mesti penat nak jaga booth berjam-jam.

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dapat berniaga. Semoga terus success.

    ReplyDelete
  7. Assalam eyda,
    ooooooooooooo
    uols ada amek tapak kat konvo usm yeeerrrr
    kalo kita kenai time tu iols dah terjah dah booth uols hokeyh he3

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti