November 19, 2014

BLoGLiST NoVeMBeR


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Memandangkan Eyda dah mengubah background blog, jadinya Eyda tambah blog Eyda dengan gadget bloglist November..

Mesti korang heran kan siapa yang Eyda letak dalam bloglist November nih.. Eyda letakkan 10 blogger yang rajin mengomen bagi bulan Oktober..

Ini sebagai penghargaan Eyda buat kengkawan yang rajin singgah kat blog Eyda dan meninggalkan sedikit komen..




Silalah jengah kengkawan kita nih.. In shaa Allah, mereka pun akan kunjung balas ke blog korang.. Boleh jugak tambah kenalan kan..

Eyda harap bukan saja yang berada dalam bloglist nih malah semua kengkawan blog Eyda akan menjadi sahabat Eyda buat selamanya.. 

Jangan kecik ati tau kalau tak berada dalam bloglist, Eyda akan cuba blogwalking ke seberapa banyak blog kawan-kawan Eyda..

Okey, Eyda nak rest dulu..




12 comments:

  1. Replies
    1. Sesaja tukar laa nur as.. dari mula buka blog nih rasanya tak pernah bertukar background.. hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Jangan laa Mar.. nak kena bukak gadget baru plak ke? hehehe..

      Delete
  3. tahniah buat mereka, mereka memang rajin komen.. hhee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kan shad.. mereka selalu berada dalam top komentar kan..

      Delete
  4. TQ Eyda..
    Masuk jugak dalam senarai blog picisan saya ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda pun masih dalam kategori blog picisan.. jadi tak salah Eyda senaraikan blog yang layak berada dalam senarai tu..

      Delete
  5. Tenkiyu letak nama saya.
    Keep in touch sokmo ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks untuk shikin jugak sebab selalu jengah blog akak sambil tinggalkan komen.. ok shikin.. harap2 persahabatan kita berkekalan ya..

      Delete
  6. thanks kak sudi singgah blog saya jugak. selagi ada masa, in sha Allah saya singgah blog akak :)

    ReplyDelete
  7. Oh my oh my.... name ayu trsenaraiii.... cewahhhh hahahahahha terima kasih kak... kak eyda mmg ade dlm seranai bloglist ayu tau

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...