AkHiRnYa CeCaH 300 KenGKaWaN BLoG EyDa

11/19/2014 03:44:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sempat ushar blog juga hari nih.. Tak sangka plak penyertaan segmen AyuInsyirah nih telah menambahkan lagi kengkawan Eyda..

Alhamdulillah kengkawan blog Eyda telah pun mencecah 300.. Suatu angka yang banyak, dan sukar untuk Eyda capai kalau kengkawan tak sudi kengkawan Eyda..

Jom tengok insan yang telah mencukupkan bilangan kengkawan Eyda nih..




Meh kita berkenalan dengan Nur Insyirah.. Kengkawan Eyda yang ke 300.. Baru jer nak publish entry nih tetiba ada lagi kengkawan blog Eyda yang baru..

Kengkawan blog Eyda yang ke 301 pula ialah Hafiza AizZawa.. Jom singgah-singgah ke blog mereka sambil berkenalan..

Harap blog Eyda akan lebih berseri dengan kengkawan Eyda yang dah ramai nih..


You Might Also Like

20 comments

  1. dah 3ratus dah.. tahniah... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Allene.. memang Eyda tak jangka nak seramai nih.. apapun thanks untuk Allene juga selalu singgah sini dan meninggalkan komen..

      Delete
  2. Tahniah....nak unfollow dulu, pastu nak follow balik la..boleh kan camtu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak watie.. huhuhu tak payah unfollow ngan follow balik.. semua 301 orang nih kengkawan Eyda..

      Delete
  3. Tahniah kak ;)
    Sory lama x singgah jenguk akak. Saya ni dikira kawan agak lama kan. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks budak.. tak pe, akak pun jarang2 singgah kat budak.. tak sempat nak BW semua.. yup budak antara kawan lama akak.. semoga persahabatan kita berkekalan..

      Delete
  4. Wahhh... tahniah3x... :D lagi ramai dari follower idah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks acik idah.. in shaa Allah acik idah pun boleh dapat kawan seramai nih.. jangan putus asa.. join laa segmen dan GA, in shaa Allah boleh jugak dapat kawan seramai nih..

      Delete
  5. Tahniah :) skrg dah 301 kan. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe pagi nih dah ada 304.. happy nya tengok kawan makin bertambah2..

      Delete
  6. Replies
    1. thanks budoxe lee sudi jadi kawan Eyda..

      Delete
  7. Tahniah.. semoga makin bertambah dengan banyaknya lagi follower. shad dah follow. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks shad.. semoga dimakbulkan doa shad.. yup akak tau shad dah follow akak.. thanks tau sudi jadi kawan akak.. ;)

      Delete
  8. Tahniah Eyda
    Kena buat gathering jumpa semua ni
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mama.. idea yang bagus tu.. in shaa Allah jika berkesempatan dan mempunyai perancangan yang rapi, Eyda boleh laa buat gathering jumpa dengan semua yang sudi berjumpa dengan Eyda.. :D

      Delete
  9. Seronok kan bila makin ramai kawan.
    Tapi, tugas BW pun akan double. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya seronok ramai kawan.. yup akak akan cuba BW sebanyak mana yang terdaya.. huhuhu..

      Delete
  10. Alhmdullilah tahniah kak eyda... dah lebih dr 300 ase... aishh bile lak ayu nk cecah ni 300 jugak nie...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti