October 7, 2014

TeRiMa PaRCeL


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Tadi petang tengok ada parcel atas meja.. Pelik juga sebab tak dak order barang dalam seminggu nih..

Barang apa la plak nih.. Tengok kat bahagian item, tulis bag.. Bila plak order beg, pikir punya pikir memang tak dapat jawapan..

Parcel yang diterima

Korang rasa beg apa ya.. Memang tak dapat nak teka beg jenis apa yang ada kat dalam bungkusan nih.. Siapa laa insan yang baik hati nih.. 

Jawapannya, dalam entry akan datang ya.. Tunggu setelah bungkusan dibuka.. Biar korang suspen skit.. Hehehe.. 





8 comments:

  1. Replies
    1. Tapi itulah pelik juga beg apa saiz macam tuh? Bila pegang tak rasa macam beg.. memang pelik juga laa.. hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki.. kalau time birthday dapat hadiah memang sesuai laa kan.. hehehe..

      Delete
  3. wahhh ade menang GA mane2 kot ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebarangkalian memang ada.. apapun tunggu next entry.. akan terjawab segala persoalan..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...