SeMinGGu TaNPa iNTeRNeT

10/21/2014 10:30:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Bersiaran dari opis dengan menggunakan tab sendiri.. Huhuhu banyak kerja tergendala gara-gara internet..

Kerja Eyda banyak juga melibatkan internet.. Nak semak itu, semak ini guna internet.. Bila jadi macam nih, just boleh check kawasan dengan pergi tapak tuh sendiri..

Maklumat tambahan pasal tapak, kena check dengan internet.. Ada juga kawasan yang tak berapa familiar, nak juga check dengan google map.. Huhuhu tak dapat nak buat jugak..

Betapa pentingnya internet masa kini.. Tanpa internet, banyak kerja tergendala.. Kerja yang tak melibatkan internet senang, bila-bila masa boleh siapkan..


Itulah rupanya internet yang tak de..

Kitaorang guna wifi kat opis nih..

Ntah laa, bila nak repair modem ke apa ntah yang rosak tuh.. Huhuhu.. Okeylah korang, sesaja jer nak mengadu hal.. Ermm esok cuti, korang buat apa ya? Eyda rasanya kat umah jer..



You Might Also Like

12 comments

  1. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah Rrsya.. nanti akak join..

      Delete
  2. huhu.. masalah biasa tu..
    jemput join segmen ni http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepanjang kerja tak de lah masalah internet lama macam nih.. abis satu opis tak boleh guna internet.. ok in shaa Allah nanti Eyda join..

      Delete
  3. Acik punya ofis pun selalu gak camni...BW guna phone sendiri je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab nak BW ngan FB tak kisah, ada tab.. kerja opis tuh, memang susah guna tab.. tak puas rasanya nak tatap guna tab.. lagipun mau lagi slow internet yang dah slow nih..

      Delete
  4. mmg tak jadi kerja lah kalu cmtu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa pasal.. time tengah rajin, internet plak out..

      Delete
  5. Zaman sekarang ni semua senang sebab guna internet. Tapi still ada kelemahan bila modem dia prob kan kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu budak.. banyak benda nak kena guna internet.. email pun kena guna internet.. nih nak berblog pun internet jugak.. itulah bila kena kilat apa, boleh rosak.. huhuhu..

      Delete
  6. Replies
    1. Betul tuh sekarang nih whatsapp, fb, blogging semua guna internet.. tu tak kira nak search info untuk buat keja.. huhuhu.. internet memang penting kan sekarang nih..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti