October 5, 2014

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLaDHa 1435 H


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Selamat Hari Raya Aidiladha bagi tahun 1435H.. Semoga kita dapat mengenal erti pengorbanan dan dapat melakukannya dengan lebih baik pada tahun ini..

Nanti jika sempat bergambar apa bagai, akan saya tempekkan kat entry akan datang.. Harap ada gambar yang muncul nanti..



Cute jer tengok lembu ucap selamat hari raya..

Ni pun cute juga..

Selamat beraya buat semua.. Korang beraya kat mana hari nih? Ada buat korban tak tahun nih?




Gambar kredit dari mr.google.. 



9 comments:

  1. selamat hari raya aidiladha kak dan berhati2 semasa beraya :)

    ReplyDelete
  2. Salam aidiladha maaf zahir dan batin kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. sama laa maaf zahir dan batin juga dari kak..

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks hidayu.. seronok tak raya tahun ni?

      Delete
  4. salam aidiladha buat akak sekeluarga
    raya kat perantauan xde prepare apa2 juadah, juz makanan seperti biasa
    tp klo kat kpg sure serokok, dpt tgk aktiviti korban, kemriahan sambutan raya haji kat kpg
    tiapa thn cenggini la kami, raya jauh2
    moga jemaah haji mendpt haji yg mabrur
    moga sesiapa yg bersedekah utk korban mendpt ganjaran driNya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ka Yumida.. yelah, raya sendiri beza raya kat kampung.. amin, moga2 rakan pejabat dan jemaah haji yang lain mendapat haji yang mabrur..

      Delete
  5. Bagus betul lembu2 ni.
    Nanti masuk syurga.
    Hehe..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...