October 10, 2014

PaGeVieW TeRBanYaK?


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Petang-petang nih sempat ushar pageview.. Adakah pageview nih juga salah seperti mana iklan Nuffnang yang telah mengundang perasaan yang bercampur baur?

Huhuhu harap ianya realiti.. Adakah kengkawan blogger kat sini yang rajin membaca tanpa meninggalkan sebarang komen kat sini?

Tetiba banyak pulak pageview kat sini.. Banyak laa sesangat.. Tak terjangkau akal fikiran, yelah kengkawan kat sini taklah sebanyak pageview yang tercatat tu..

Nak tengok tak pageview yang dikatakan banyak tuh? Sapa laa yang rajin melawat blog nih lewat malam semalam..

Jumlah pageview semalam

Banyak betul kan? Tak pernah cecah 700 pageview pun lagi.. Inikan plak melebihi dari tu.. Memang banyak laa kan.. Tak logik pun ada..

Okeylah, apa laa yang asyik merepek pasal CPUV Nuffnang dan pageview plak nih.. Ada-ada saja laa nak merapu di petang hari..

Ermm tetiba teringat kat hadiah GA yang belum poskan kepada pemenang.. Ada seorang lagi pemenang belum hantar detail..

Jika belum lapor diri hari Ahad malam, in shaa Allah Eyda akan poskan hadiah kepada yang telah bagi detail..

Hadiah peserta yang tidak hantar detail akan saya bagi tempoh sehingga minggu depan.. Jika tidak muncul juga, Eyda akan jadikan hadiah tersebut untuk something.. Untuk apa, jawapannya, surprise..



14 comments:

  1. Wahh , banyaknya pagewiew . Blogwalking here :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah semenjak dua menjak nih belambak2 pageview yang muncul.. thanks AE sudi singgah sini..

      Delete
  2. haha.. chayok2 cuba lagi.. nanti boleh dapat 1k pulak ye? selalu tgk keyword apa yg pengnjung suka search kat dashbord tu haa.. boleh buat entry bekaitan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah mencuba untuk memenuhi kehendak pengunjung.. in shaa Allah, makin menghampiri 1k.. tengok keyword ada pasal doa dan tempat..

      Delete
  3. banyaknya pageview dia..jeles ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan empunya blog pun masih lagi terkejut dengan pageview yang banyak nih..

      Delete
  4. wahhh bnyaknye...
    hmm bila lah nk cecah tinggi2 cmni ye

    ReplyDelete
  5. waaa banyak tu sis tahniah :D teruskan lg usaha

    ReplyDelete
  6. wahhh.. tahniah ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  7. Banyaknya pv. Saya tak pernah capai lagi angka tu.

    ReplyDelete
  8. mesti ramai silent reader ni. hehe ^_^

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...