October 15, 2014

Nuffnang CPUV - LAMIDO Digital Campaign & Zurich Insurance Contest


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Kebizian telah melanda diri ini.. Maaf tak dapat nak update sesangat.. Tapi hati nih nak update juga..

Internet pun dah macam siput, nak reply komen pun susah, nak blogwalking pun susah.. Dapat buat skit-skit jer.. Jangan terasa hati ye kengkawan yang mana Eyda tak dapat singgah..

Okeylah di awal pagi nih, nak update ni jelah.. Tu yang mudah upload sebab satu keping jer.. Hehehe..


Ni CPUV bagi kedua-dua blog Eyda


Selalu kan suka kerat-kerat CPUV.. Hari nih nak tunjukkan sebab musabab yang suka kerat-kerat CPUV tu.. Alhamdulillah rezeki masih ada.. Moga rezeki nih akan berterusan..

Blog info..info..info walaupun jarang update, tapi check tadi pageview cecah 1.5 k.. Banyak tuh walaupun follower tak sampai pun 100.. Terkejut jugak tengok tadi..

Thanks laa kalau ada pengunjung kat sini melawat blog di sana.. Blog sana lebih kepada info, cuma sekarang tak sempat nak cari info untuk di update kan.. Agak terabai plak blog tuh..

Okeylah, mata pun dah mula ngantuk.. Time to sleep.. Korang mesti dah dibuai mimpi.. Huhuhu esok ada meeting yang agak membosankan.. Harap tak tertido laa..



16 comments:

  1. ingatkan blog ni saja,cpuv banyak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu yang start dapat cpuv dari blog info..info..info laa kak watie.. sekarang nih dua2 blog..alhamdulillah rezeki walaupun masyuk tak banyak..

      Delete
  2. wah, banyaknya CPUV.. tahniah kak! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah akak pun tengok terkejut juga, makin banyak.. semua nih rezeki kan.. thanks amy.. amy pun boleh juga, in shaa Allah..

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah banyak masyuk.. amin, mudah2an kayo macam yang Aisya doakan..

      Delete
  4. Amboiiii byknyeeee... tahniah alhmdullilah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. rezeki namanya tu.. thanks ayu..

      Delete
  5. wahh,tahniah ya kak izzeyda. ^_^

    ReplyDelete
  6. Saya slalu blogging malam bila terjaga buat susu anak.
    Siang x sempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam2 kekadang line internet laju, syok juga nak berblogging.. yelah, siang2 kan dah sibuk dengan keja kan, macam mana nak blogging kan shikin..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...