October 9, 2014

Nuffnang CPUV - SME Micro Finance


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Nak story perihal iklan CPUV Nuffnang yang sedang berlangsung..

Alhamdulillah berkat rajin kerap update blog dan ramai yang sudi singgah sini.. Banyak iklan yang sedang on going sekarang.. Makin bertambah bilangannya..




Yang terkini minggu ni

Apapun pihak Nuffnang memang baik hati sebab sudi bagi kat Eyda sebanyak nih iklan Nuffnang.. Moga pihak Nuffnang sentiasa baik hati macam ni ya..

Kepada yang sudi klik klan yang rajin muncul, berbanyak terima kasih.. Budi kalian akan ku kenang jua..

Mesti ada yang pelik kenapa list iklan Nuffnang kena kerat macam tuh.. Sebenarnya akaun nih berkongsi dengan blog info Eyda yang satu lagi.. Jadinya kena laa tunjuk yang berkaitan blog ni jer..

Kalau nak tunjuk dua-dua akaun memang banyak laa yang on going.. Okey korang, ada lagi entry bakal menyusul..Sabar ya..




6 comments:

  1. tahniah..tp sbnrnye ade sbb nuffnng terbg byk mcm tu

    nk tau jum bce:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Balqis untuk penjelasan nih.. Dah baca tadi entry tuh.. Nampanya ada 2 iklan laa yang terlibat double triple tuh.. Harap tak jejas sangat earning..

      Delete
  2. Tahniah kak. Bestnya aktif sampai dua blog. Moga murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah diucapkan.. Jgn lupa buat makan makan he he

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...