Liebster Award #5 - By Schaz

10/01/2014 05:19:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lagi Liebster Award yang di tag oleh rakan blogger iaitu Schaz.. Maaf ye kerana terlalu mengambil masa yang lama untuk menyiapkan jawapan bagi soalan-soalan nih..





1) Korang ade 1st love dan sejak bila ade 1st love?
Mestilah ada.. Huhuhu masa form 4.. Kengkawan yang pasangkan kami..
 
2) Apa impian korang?
Impian nak menunaikan ibadah haji..

3) Apa yang buat korang cepat melenting? sebab?
 Bila ada manusia yang tidak mahu paham apa yang dikatakan.. Atau lebih mudah, tak paham bahasa..

4) Korang rasa sukan permotoran kereta sesuai tak dengan perempuan? sebab?
Kureng skit, sebabnya ia merupakan antara sukan yang lasak..

5) Tempat paling best korang pernah pergi. sebab?
 Pulau Payar.. Lautnya yang cantik, dapat melihat bermacam jenis ikan..

6) Dah tengok citer Lagenda Budak Setan 3? komen sikit.
Belum.. Jadi tak tahu nak komen..
 
7) Apa tema perkahwinan korang nanti?
Huhuhu dah kahwin, jadi tak delah tema perkahwinan lagi..
 
8) Adakah korang peminat KPop? kenapa?
Tak berapa minat.. Ntahlah mungkin tak berapa masyuk dengan jiwa..
 
9) Perkataan paling best untuk gambarkan blog korang.
Blog e-diari..
 
10) Ada idea best untuk belia macam kita nei menghabiskan hujung minggu?
 Nak berehat bersama keluarga.. Orang dah berkeluarga laa katakan..

11) Apa perasaan setelah selesai menjawap soalan-soalan diatas?
Banyak soalan untuk belia remaja.. Huhuhu macam tak berapa sesuai akak nak jawab..



Alhamdulillah berjaya juga menyiapkan semua Liebster Award yang di tag oleh kengkawan.. Maaf ye ada yang mengambil masa begitu lama untuk disiapkan..






You Might Also Like

6 comments

  1. Jom join GA, http://nomilicouz.blogspot.com/2014/10/its-october-giveaway-by-naomie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks naomie jemput.. nanti nak terjah..

      Delete
  2. Replies
    1. Dia nak dekat ngan pulau langkawi.. laut dia cantik dan jernih.. best pernah snokling kat sini..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti