KeM i WanT SiHaT (KIS)

10/17/2014 01:45:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Pagi nih busy dengan appoinment ngan meeting.. Ni baru sempat nak update..

Tadi ada tengok satu flyers.. Menarik acaranya.. Tunjuk kat anak-anak, masing-masing berminat nak join.. Bagusnya anak-anak ibu..

Ingatkan Kimie nak join pertandingan mewarna, sebab selalunya program tu yang paling dia suka.. Kali nih tak mau plak.. Tengok jelah nanti macam mana..

Izzat plak kata nak main karom, amboi nak ooii nak ikut jejak langkah ibu lawan sukan baru ni ke? Ibu nak main apa plak nih.. Huhuhu..

Program nih lebih berbentuk kesihatan dan ada aktiviti untuk kanak-kanak.. Yelah nama program anjuran Jabatan Kesihatan.. Eyda sendiri pun teruja nak join.. Lama tak join program sebegini..

Jom kepada sesiapa yang tinggal berhampiran Bertam.. Banyak program dan aktiviti yang dijalankan.. Meh tengok flyers tuh.. Korang boleh juga buat pemeriksaan kesihatan tau..


Flyers program kesihatan


Jom kita mulakan hari kita dengan berjalan 10, 000 langkah sehari.. Dapat juga menyihatkan badan..



You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. Tengok macam best jer.. tu nak join, anak2 pun minat juga.. tak kisah laa program pihak mana pun.. sebelum, nih budak2 suka join program perpustakaan nyer.. perpustakaan desa dekat umah jer..

      Delete
    2. Penat betul jalan tadi.. entry pun belum buat lagi..

      Delete
  2. wahhh syoknyeee...
    aktivti2 cmni best kalau bawak anak2 kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ayu.. sesekali join program sebegini best kan.. kena plak anak ikut sama..

      Delete
  3. bagus ada kem mcm ni kak
    budak2 sure suka esp klo ada pertandingan mewarna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kan yumida.. budak2 memang suka bab wsrna mewarna nih..

      Delete
  4. saya nak main congkak even tak reti. hahaha

    ReplyDelete
  5. Kimie nak tukar angin tu. mempelbagaikan skill. Bagus la kak satu family boleh join. Mesti happening :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lastly tadi kimie jumpa kawan prasekolah, sibuk plak nak masuk pertandingan mewarna.. tapi dah tutup penyertaan.. hehehe.. tapi happening laa jalan beramai2..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti