October 19, 2014

KaRiPaP SeGeRa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Korang dah makan malam? Kitaorang makan simple jer.. Ikut permintaan anak-anak jer..

Tadi bebudak cakap nak makan karipap jer.. Memandangkan siang tadi kan shopping barang skit, ada laa beli karipap segera kat Mydin.. Ermm sedap jugak rasanya..

Inilah menu kami sekarang.. Jap lagi tengok apa plak nak diaorang nak makan.. Nasi daging yang beli tengahari tadi ada lagi..

Tuan blog nih tak makan sebab letih sesangat.. Huhuhu.. Ni Izzat nak abiskan nasi daging tadi.. Okey, tak kisah sangat bab makan.. Nanti kalau lapar sangat, boleh masak something simple ja..




Apapun karipap nih dah selamat masuk dalam prut kami 3 beranak.. Hehehe.. Kimie siap request nak bawa bekal karipap nih ke sekolah esok.. Okey, ibu cuba tunaikan esok pagi ya..



14 comments:

  1. hehe. cx baru je buat karipap hariu dgn mil and sil. Alhamdulillah sedap. ehhh puji diri sendiri. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh ya ka cx.. ok laa tuh, sapa lagi nak puji kan.. klu bukan diri sendiri.. nanti boleh mintak cx buatkan utk saya.. hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Sedap karipap, inti kentang+daging.. hehehe..

      Delete
  3. jemput join.. :) http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-saya-nak-keychain-ch-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah Za.. akak dah menang ari tu, bagi peluang kat orang lain laa plak..

      Delete
  4. sedap karipap kalau dpt mkn panas2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap ayu, makan time panas2 laa tuh.. hehehe..

      Delete
  5. Replies
    1. Meh jemput makan Lieya.. goreng lagi malam nih..

      Delete
  6. Makcik saya jual karipap frozen.
    Area Senawang, Seremban.
    Tak ingat rege berapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ya ka shikin.. jauh betul klu nak beli sampai sana.. hehehe.. harga dia mesti tak mahal sangat.. kat area sini pun ada tempat yang jual karipp frozen nih..

      Delete
  7. Sekarang senang boleh jimat tenaga dan masa. Beli je yg frozen. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu budak.. nak makan, goreng jer.. mudah dan cepat.. ermm layankan kehendak anak2 ja nih..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...