HaSiL KeRJa KiMie

10/24/2014 12:41:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hai dua tiga hari nih asyik join segmen dan giveaway jer kan.. Mesti korang nyampah skit..

Jangan nyampah-nyampah tau, nih Eyda nak tulis entry perihal kami.. Maaf laa time tuh mood nak join segmen dan GA nih datang.. Layan ler kejap..

Kena plak internet dah memang macam siput, seminggu nih asyik guna jer tiap masa.. Tunggu awai bulan baru nak laju balik.. Yelah data kembali banyak balik..

Sudah laa melalut ntah ke mana dah nih.. Lari dari tajuk nih.. Kalau buat karangan untuk exam, mau kena tolak markah.. Hehehe..

Ni citer al kisah malam kelmarin.. Punya laa kerajinan Kimie nak buat kerja seni, macam-macam dia buat.. Jom tengok skit..


Senyum manisnya dia..

Lori treler.. Siap ada asap lagi..

Seni gunting.. Pandai betul dia reka..

Sori laa taip entry pun sampai terlena, mimpi apa semua siap.. Lambat sangat internet malam nih.. Okeylah, nak sambung tido balik.. Nanti kita sambung entry lain plak..



You Might Also Like

16 comments

  1. Replies
    1. itulah pasal shikin.. siap mimpi lagi.. hehehe..

      Delete
  2. Rajin betul kimie.
    Hasil kerja dia pun kemas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin nak nyemak, abis penuh kertas yang dia gunting tuh.. hehehe.. rajin betul dia cari kertas warna buat macam2.. dia buat sendiri, bukan ada sapa tolong pun..

      Delete
    2. Anak saya no.2 & 3 ni lagilah..
      Selalu bergabung tenaga mengoyakkan kertas sampai sepah semak satu rumah.
      Grrr..

      Delete
    3. Hehehe.. itu pun ada jugak sepahnya.. kena mintak tolong kemas.. huhuhu..

      Delete
  3. Yang seni gunting kimie tuh lawa lahh <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke AE, kena ajar Kimie buat lagi cantik laa.. hehehe..

      Delete
  4. yg kertas gunting lipat2 tu sllu buat mse kecik2 dlu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu time sekolah pun ada buat.. dalam banyak2 kerja seni, yang buat anyaman guna kertas warna jer yang cikgu suka dan dapat A+.. hehehe..

      Delete
  5. wah, comelnya hasil kerja dia.... sama comel macam orangnya... senyum nampak ikhlas je, nampak happy ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka Amy J.. thanks.. suka tengok dia senyum macam tu, tu yang selit juga gambar dia dalam blog.. hehehe..

      Delete
  6. sampai tetido kak? hehe
    nasib baik tak tertulis pape pastu publish.
    comel je kimie senyum. pandai dia buat asap. saya pun x pandai nak men gunting2 kertas ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya budak.. internet slow sangat.. itulah kan, kalau tak mesti ada yang komen tanya mana entry nyer.. hehehe.. thanks budak puji kimie.. akak suruh dia tambah letak asap kat ekzos lori.. alaa guntung jer macam kimie tuh..

      Delete
  7. Acik pun suka aiskrim tu...sedap..beli satu, makan sorang-sorang..lagi best..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda pun penah juga buat macam akak.. best ooo layan aiskrim tuh sorang2.. hehehe..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti