October 31, 2014

HaDiaH GA DaRiPaDa SweeT MoM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf laa tak berapa sempat nak siapkan entry minggu nih.. Minggu depan pun rasa makin bertambah busy nyer..

Okey laa, hari nih Eyda nak kongsi hadiah GA yang Eyda terima petang semalam.. Alhamdulillah rezeki dari menyertai pelbagai GA.. Sebenarnya semalam merupakan hari paling banyak Eyda terima parcel..

Macam-macam parcel yang sampai semalam, ada yang memang order dan juga hadiah.. Jom tengok sebahagian parcel yang sampai.. Ada parcel dalam korak jer Eyda tak snap..


Antara parcel yang sampai..

Ni plak kandungan hadiah GA yang diterima


Alhamdulillah hadiah GA dah selamat diterima petang semalam.. Terima kasih banyak kepada Sweet Mom   di atas hadiah yang diberikan.. Cantik tudung tuh, husband cakap cantik..

Kalau korang tak berapa perasan GA yang mana.. Meh tengok kat Keputusan Pemenang Giveaway Sweet Mom nih.. Memang tak sangka nak menang sebab banyak persaingan..

Apapun terima kasih sekali lagi buat Sweet Mom yang sudi menganjurkan GA nih..Maaf laa kalau entry Eyda kebelakangan nih kurang muncul dan ringkas.. Harap korang tak jemu menyinggah sini lagi ya..

In shaa Allah, Eyda akan cuba selitkan beberapa story ringkas daripada kami..



20 comments:

  1. asalam tahnia banyak dapat hadiah

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. In shaa Allah etuza.. nanti saya blogwalking ke blog etuza..

      Delete
  3. ye lah, cantik tudung tu! tahniah kak ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks amy.. itulah, bila en.abg puji mesti cantikkan..

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks mama.. mestilah best, nama pun dapat hadiah..

      Delete
  5. WAH BEZNYE SELALU AKAK DPT HADIAH. TAHNIAH. MURAH REZEKI AKAK.
    TAG AKAK:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki.. ada juga yang tak dapat.. ok yumida, semoga berjaya ya dengan GA tuh..

      Delete
  6. Tahniah kak eyda...
    Semoga semakin murah rezeki ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ayu.. amin, mudah2an dimurahkan lagi rezeki kita..

      Delete
  7. Alhamdulillah dan tahniah sis....banyak dapat hadiah...semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..thanks mar..mudah2an dimurahkan lagi rezeki kita..

      Delete
  8. Nampak cantik dah..
    Tapi dok fikir ape tu..
    Rupanya tudung:)
    Tahniah kak.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...