HaDiaH GA DaRiPaDa NaZa

10/26/2014 10:37:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak citer pasal hadiah GA plak.. Sebenarnya Eyda dah hampir lupa dengan GA satu nih.. Yelah sebab dah lama sesangat.. Nasib laa Naza ada ucap tahniah kat ruangan komen GA yang Eyda join nih..

Apa lagi terus buka blog Naza kat entry Pemenang Giveaway by Nazatupperware dan tengok sendiri senarai pemenang.. Tak sangka blog Eyda memenangi GA tersebut.. Eyda pun apa lagi terus contact Naza melalui Whatsapp..

Bagi semua detail alamat untuk dihantar.. Naza bagitau nak poskan barang hari Selasa.. Akhirnya barang yang ditunggu dah selamat sampai hari Jumaat..

Thanks sekali lagi buat Naza yang sudi menganjurkan GA nih.. Semoga Naza dimurahkan lagi rezeki.. Meh tengok parcel yang diterima..



Parcel yang diterima


Inilah rupanya hadiah GA yang diterima



Cantik dan comel gitu.. Bekas air yang siap ada tali lagi.. Memang sesuai untuk kanak-kanak.. Kimie tengok siap mintak nak guna.. Kalau bagi dua-dua orang kena ada, jadi baik ibu guna.. Hehehe..

Jangan tak tau, ibu nih kedekut skit kalau hadiah yang ibu dapat nak bagi kat anak-anak.. Kecualilah ianya tak sesuai untuk ibu dan sebagainya.. Tapi buat kali nih bagi mengelakkan daripada diaorang bergaduh, baik ibu yang guna kat umah jer.. Hehehe..

Iya ker ibu nih kedekut? Kekadang tuh ada laa, kalau barang yang Eyda betul-betul nak dan nak guna.. Yang lain Eyda relakan jer bagi diaorang guna.. Asalkan jangan gaduh-gaduh.. Pening kepala Eyda kalau gaduh-gaduh..





You Might Also Like

24 comments

  1. uuuit taperwer mahal tu hihihks..
    tahniah tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul memang mahal, try search juga dalam internet..apapun thanks..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks nur as.. memang tak sangka nak menang.. ramai yang join..

      Delete
  3. seronoknya dapat hadiah...memang comel lah! nak jugak...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti laa seronok, nama pun hadiah.. akak tak mampu laa nak bagi hadiah semahal nih.. rajin2 join GA dan segmen, in shaa Allah akan ada rezeki nanti..

      Delete
  4. Replies
    1. Betul tu Yumida comel dan kiut..thanks Yumida..

      Delete
  5. wah, comelnya bekas dia!!

    tahniah kak!

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat hadiah.. :D tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti laa best, nama pun hadiah.. thanks N..

      Delete
  7. Tak boleh jadi ni...kena usaha lebih lagi ni..tahniah..Tupperware ni tepatnya dalam display cabinet je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pembakar semangat kak watie nih.. hehehe.. ni barang ketiga Tupperware yang Eyda dapat.. nak guna sayang juga..

      Delete
  8. Wahhh tahniah kak.eyda....
    Smpai boleh trlupe kan kalau lame sgt...
    Heeee.tok elak gadoh bek gne sndrir
    Btl la.tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ayu.. itulah kalau lama sangat memang tak ingat.. tau tak pe, diaorang nih bukan boleh, barang apapun suka nak berebut.. nak senang, baik guna sendiri.. hehehe..

      Delete
  9. Replies
    1. Betul, memang mahal shikin.. akak ada search gambar bekas nih, ingat nak letak kat entry.. bila tertengok laa harganya.. boleh tahan juga laa..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti