October 11, 2014

HaDiaH GA DaRiPaDa AzzaHRaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah cuti blog pun nak bercuti dari entry baru ke? Tak lah, sebenarnya internet agak slow plak bila nak update blog dengan entry yang baru hari nih..

Ada beberapa entry dalam list untuk dikarang dan publish kat sini.. Bila internet slow, semangat tu jadi kureng skit.. Mana taknya, tak tahan nak tunggu upload sekeping gambar pun punya lambat..

Okeylah berbalik pada entry nih, nak story header simple yang dah siap.. Mesti korang ada prasan kan bila masuk blog nih.. Tapi ada nak adjust skit, nanti laa buat pelan-pelan.. Nanti boleh tukar background blog plak..




Masih ingat ke dengan entry nih Pemenang Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia!.. Inilah rupa header hadiah GA yang dimenangi..

Kita mulakan dengan yang simple dulu, baru ubah yang lain-lain skit demi skit.. Thanks Azzahrah dengan header nih..



10 comments:

  1. Acik pun tengah tunggu jadi pemenang untuk Header ni...Nak jugak cantik macam ni..tahniah ye

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/2014/10/blogger-mesti-blogwalking-terima-kasih.html datang dari blog mia

    ReplyDelete
  3. Patutlah nampak lain header makin cantik.
    Simple tapi very attractive.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...